Investing Mama

Tätä ensimmäistä kirjoitusta olen pohtinut jo useamman kuukauden ajan. Olen kerta toisensa jälkeen innostunut, jonka jälkeen taas jemmannut ajatukseni romukoppaan. Mitään varsinaista syytä tälle edestakaisin venkoilulle ei ole, muu kuin oma saamattomuus. Aloin kuitenkin kirjoittamaan ylös postausideoita puhelimeen ja nopeasti huomasin, että kyllä aiheita ainakin riittää. Ei kun menoksi!

Olen viimeisen vuoden ollut lapsen kanssa kotona. Ennen tätä aikakautta työskentelin finanssialalla useamman vuoden. Pieni breikki on tehnyt hyvää ja jäsentänyt ajatuksia. Säästäminen ja sijoittaminen on nyt muodikasta ja se on myös oma intohimoni niin työpaikalla kuin henkilökohtaisessa elämässä, joten miksi ei työntää oma lusikkansa soppaan. Myös yrittäjyys on alkanut kiinnostamaan kovasti, mutta oma yritys kuitenkin hakee vielä muotoaan ajatustasolla.

Tämä blogi tulee kertomaan äitiydestä, haasteista ja onnen hetkistä. Kuinka minä teen arjesta hitusen paremman ja sujuvamman taloudellinen aspekti säilyttäen. Kuinka elää budjetilla ja silti tavoitella myös taloudellista riippumattomuutta tai ainakin hyvää tasapainoa tuoden ihan konkreettisia juttuja esille, kuten mihin minä sijoitan kuukausittain tai käytän rahani. Oma tarinani ei ole malliesimerkki, vaan olen aiemmin joutunut maksamaan kirjaimellisesti kalliisti, mutta ne ovat johdattaneet minut missä olen tänään. Näistä lisää tuonnempana.

Tervetuloa mukaan kaikki äidit, äidinmieliset sekä kaikki säästämisestä, sijoittamisesta ja taloudenhallinnasta kiinnostuneet! Sit mennään!

-Investing Mama

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *