Uusi alku

Oho. Onpa tullut pitkä tauko mun kirjoitteluihin!

Mutta minulla on tähän hyvät selitykset…

4132683539_e82d25b638_z.jpg

Kuva: Flickr

Ensinnäkin, hankin itselleni uuden puhelimen, sellaisen ”älyhienon puhelimen”.  Iki-ihanan iPhonen!

Olen nyt sitten surffaillut netissä kännyn kautta enkä ole juuri vaivautunut aukaisemaan tätä kannettavaa, jonka kautta kirjoittelu on huomattavasti helpompaa kuin kännykällä! Olen myös huomannut, että kännykän kautta surffailu kaikkineen on vähentynyt. Surffailu on satunnaista ja katkonaista. Mutta se ei ehkä huono asia…

Ja toinen selitys  – kerran tässä selittelyn makuun päästiin – on se, että on ollut himppasen kiirus. Minulla on ollut nyt viimeiset työpäivät meneillään, joten järjestelyä, puuhaa ja kaiken maailman juttujen muistamista on ollut riittämiin…

Mutta tänään, tänään on minun ensimmäinen KESÄLOMAPÄIVÄ!

Seuraavan kerran palaan päätyöhöni syksyllä, ja silloinkin osittaisen hoitovapaan merkeissä tehden kaksipäiväistä työviikkoa. Hihiiiii….

Olen helpottunut!

Ensimmäisen lomapäivän kunniaksi kävin parturissa laittamassa kiharat uusiksi ja uutta sävyä pintaan. Hiuksista tuli oikein ilmavat ja pirtsakat!

Toissapäivänä kävin kasvohoidossa: kunnon syväpuhdistuksessa, laitattamassa kulmat parempaan muotoon ja väriin, myös ripset saivat kestovärin kesäksi! Ihanaa!

Olo on kuin uudesti syntyneellä! Minulla on uusi pää! Kasvot on ihan erilailla esillä nyt kun minulla on oikeasti KULMAKARVAT eikä mitkään hailakat haituvat! Ja tukka, se on edes hetken aikaa hyväkuntoisen näköinen!

Uusi elämä, täältä tullaan…

Tämä on hyvä startti oman hyvinvoinnin edistämiseksi! Puhkean kukkaan NYT!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *