Mitä kuuluu nyt.

 

Moro!

Ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa hieman mitä kuuluu.Viime kevät talven sairaala jaksosta on nyt opittu paljon ja koitettu huomioida niitä asioita jotka johtivat osasto hoitoon.Ajatukset ja niiden huomioiminen sekä arviointi niiden tarkoituksesta on nyt selvästi tärkeämpää ja se että tiedostaa ne. Lääkkeiden suhteen on ollut melkoista kokeilua ja sen ohella on tullut myös kiloja runkoon :)) Nyt olen aloittanut kuntouttavan sali harrastuksen jonka tarkoitus on oikeasti kivut pois ja elämänlaatu paranemaan.Musiikkia en edelleenkään jätä pois elämästä ja vihdoin ollaan vaimon kanssa päästy takaisin konserttien ihanaan maailmaan.Viimeisin keikka oli Battle beastin keikka joka oli mahtava. Seuraakin meillä oli….. tyttäreni sekä naapuri pariskunta ja kivaa oli koko keikan ajan sekä hyvä ruoka ihanassa pienessä paikassa.

 

Keikkaa ennen kävimme siis syömässä Lost in Helsinki nimisessä ravintolassa joka oli todella hieno paikka. Sijainti oli ihan rautatieaseman lähellä joka sopi meidän aikataululle. Ruoka oli hyvää ja palvelu miellyttävää ja tunnelma todella kiva.Ruokailu reissun jälkeen suuntasimme tyttäreni kotiin ulkoiluttamaan Jasu herran ja samalla nautimme virvoittavat juomat….. Jasu on tyttäreni koira ja aina valtaa huomion omalla upealla tavallaan …. Ja iltaa kruunasi kyyti kotiin toisen tyttären kyydillä.

 

 

Kaiken keikkailun lisäksi olen taas saanut uuden inspiraation rumpujen kanssa ja sekin on todella kiva juttu. Kaiken kaikkiaan elämä on kuitenkin aikas kiva juttu ja kokemisen arvoinen. Kannattaa ottaa omaa aikaa silloin kun tarvii ja sitten kun tuntuu et olisi kiva olla ystävien kanssa niin ei muuta kun puhelin käteen ja koodia niille niin varmasti joku löytää aikaa sulle…. tietysti jos on parisuhteessa niinkuin minä niin omalla parillakin löytyy sitä aikaa kun vaan suunnittelee perhe elämän oikein… kokemusta on että se on mahdollista.

Yhteenvetona siis elämä on kivaa ja mieli kohenee kun kevät tulee ja aurinko paistaa…. kohta taas vaihdetaan kesärenkaita autoihin ja mökkejä valmistellaan kesän rientoihin…. me tosin vaimon kanssa valmistaudutaan keikkoja täynnä olevaan kesään sekä niiden myötä yhteiseen aikaan…. eipä mulla tällä kertaa tämän kummallisempaa tekstiä ollut …. ei muuta kun rock rock ja hyvää kevättä kaikille.

 

perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *