Ladataan...

Kerroin aiemmin Biozell AINA -yhteistyöstä, joka aloitettiin alkuvuonna ja näkyy nyt jo kaupoissa sekä markkinoinnissa. Yhteistyön merkeissä pidettiin myös Biozellin tyyppien kanssa hauska kesäinen kuvauspäivä Helsingissä. Kuvasimme kahdeksan lettivideota, joista ensimmäinen on nyt tässä! Hollantilainen kalanruotoletti, olkaa hyvät :)

Tässä pari nopeaa huomiota letistä:
- Kaksi osiota
- Siirrä vain pieniä suortuvia
- Vie osion ulkoreunasta alakautta toisen osion keskelle
- Lätytä reilusti ja rohkeasti ;)

Annan myös lisää vinkkejä, mikäli niitä tarvitsette! Kysyä voi missä vain - esim tässä blogipostauksen alla tai somessa - pyrin aina vastaamaan.

Letitysiloa!
- Matti
(IG/FB/Snapchat: isijatytot)

 

 

Ladataan...

Viime vuoden kahdeksanneksi myydyin tietokirja, Isin ja tyttöjen lettikirja saa jatko-osan kun lokakuussa julkaistaan Isin ja tyttöjen lettikirja - Bileet!

Ensimmäinen kirja kuvattiin Raumalla, mutta kun toisen kirjan teema on Bileet, niin Helsingistä löytyi sopivan räväkkää menoa, taustaa ja ilmettä kirjalle :) Kirjoitin Forenomin blogiin "guest blogger" -tyyppiseen postaukseen hieman kuvausviikosta, joten klikkaa tästä ja käy lukaisemassa!​​

Yllä olevassa kuvassa o​n Hellapuun ompelemana aivan mieletön mekko, muun muassa näissä kuteissa kelpasi kuvailla :)
Mekon design on Majapuu​n käsialaa. Kiitos näille molemmille kotimaisille tahoille yhteistyöstä. Alla oleva kuva on kirjan kuvittajan Anni Virtasen käsialaa. Toiseenkin kirjaan tulee vaihe-vaiheelta-ohjeet tekstinä sekä Annin huikean selkeinä piirroskuvina.

Loistavaa kesää ja lähestyvää juhannusta kaikille!
- Matti​​

Ladataan...

Ladataan...

Jopas tapahtuu huikeita juttuja, kun juuri julkaisin postauksen Biozell-yhteistyöstä ja nyt minulla on ilo kertoa, että bestseller Isin ja tyttöjen lettikirja saa jatko-osan!

Isin ja tyttöjen lettikirja julkaistiin elokuussa 2015 ja se oli silloin ensimmäinen suomalainen lettiohjekirja ikinä! Tämä tuntui muuten hullulta, koska miettikää kuinka monta kakku-, kokki- ja kuppikakkukirjoja on jo julkaistu.

Sittemmin on julkaistu toinenkin suomalainen lettiohjekirja, mutta Isin ja tyttöjen lettikirja yllätti kaikkien odotukset - vuoden loppuun mennessä kirjaa oli myyty yli 20.000 kappaletta ja päätyi koko vuoden myydyimpien kirjojen top-kymppiin vain viiden kuukauden myyntiajalla.

Myyntilukuja parempaa on kuitenkin ihmisten lähettämät viestit ja kiitokset, kauniit kuvat leteistä sekä kaduilla ja tapahtumissa käydyt keskustelut kaikkien kanssa. Kiitos! Tästä nimenomaisesta syystä minulla on kunnia tehdä myös toinen lettikirja ja olla siten inspiraation lähteenä taas monille uusille leteille. Lettibuumikaan ei ota laantuakseen, vaan päin vastoin voi sanoa että tällä hetkellä letit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin ja vaikka punaiselle matolle gaalaan.

Kuvaamme tämän viikon Helsingissä lettikirjaa ja nyt jos joskus kannattaa lisätä snäpissä (isijatytot) tai ottaa seurantaan Instagramissa ja Facebookissa, niin näette matkan varrelta fiiliksiä kuvauksista (@isijatytot). Loistavaa kesää kaikille!

Jos olet median edustaja ja haluat haastatella / tulla tekemään juttua lettikirjan kuvauksista (ma 6.6. - pe 10.6.2016) niin heitä viestillä isijatytot@gmail.com tai soita 044 270 9493 ja sovitaan treffit ;)​​

- Matti

P.S. Julkaisuvapaat PR-kuvat medialle löytyy täältä:
https://www.dropbox.com/sh/vxalixw8ol6x5kq/AADmZ0L6GKLh2yWlQolPrrIZa?dl=0

Ladataan...

Pages