Eka viikko kotona Kommandon kanssa

Moro kaikille lukijoille! Tässä jaan teille fiiliksiä meidän ensimmäiseltä viikolta pienen Kommando-jätkämme kanssa. Viikko on rullannut aika smoothisti, vaikka pientä vatsavaivaa onki ilmennyt. On ollut hienoo huomata, miten tää kasvava kaveri tuo elämään uutta särmää ja fiilistä.

Ekan viikon aikana on päästy nauttimaan monista miehekkäistä hetkistä ja tutustumaan paremmin tähän pikkumieheen. Sen ekoja hymyjä ja ääntelyjä ei voi kuin fiilistellä. On mahtavaa seurata, miten hän kehittyy päivä päivältä ja ottaa haltuun uusia juttuja.

Ulkona liikkuminen on ollut yks päivän rutiini, joka on tuonut vaihtelua touhuun. Ei oo ollu rankkasateet esteenä, mutta ois kyl tyylikästä olla varustettuna sellasil vaatteilla, jotka kestää myös kaatosateet. Muutamalta vaunulenkiltä olen palannut aivan uitettuna koirana.

Tänään on eka neuvolakäynti ja neuvolasta tullaan kotikäynnillä. Meillä ei ole mitään salattavaa, niin kotikäynti oli vähä sellanen old school -juttu. Ei vaimo ihan hirveesti innostunu siitä ”luksus”-tarjoilusta, mut ymmärrettiin, et siinä on pointtinsa. Ja eihän ne täällä kauaa ole.

Tärkeintä on, et kaikilla menee hyvin, ja vaikka elämä heittää eteen mutkia, ni ollaan valmiita ottamaan ne vastaan. Nää hetket on niin arvokkaita, ettei niitä vaihtais mihinkään, ja katsotaan innolla eteenpäin, mitä tulevat viikot ja kuukaudet tuo tullessaan.

perhe vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *