Ekaa päivää kotona

Ensimmäinen päivä kotona pienen kommandon kanssa oli kuin suoraan leffasta! Aamu valkeni, ja mä tiesin, että vaimo tarvitsee kaiken levon mitä saa. Synnytys oli ollut aivan järkyttävän rankka, ja vaimo oli vieläkin kipeenä. Joten päätin ottaa iskä-roolin haltuun omalla tyylillä.

Kuulin sen pienimmän tuhinan ja puhinan, ja tiesin, että nyt aletaan hommiin. Vaihdoin vaipat, sylitteli ja sössötin kuinka paljon siitä välitän. Ja annoin vauvalle rauhan ruokailla äitinsä kanssa. Kommandon hoito oli vähintä mitä mä voin tehdä, sillä mä olin nähnyt sen taistelun, mitä vaimo oli joutunut käymään. Hoidin pikkumiestä, kun hän oli valveilla, ja sain pienen hymyn tapaisen vauvalta palkinnoksi.

Vaimo sai levätä rauhassa, ja mä olen edelleen valmis tekemään mitä tahansa, jotta hän toipuu kunnolla. Keittiö on nyt mun tukikohta, ja mä laitoin ruuat pöytään ekanakin päivänä. En ole mikään mestarikokki, mutta ainakin vatsat täyttyvät.

Eka päivä oli mun tapa näyttää, että mä oon tässä mukana sataprosenttisesti. Parisuhde on tiimityötä, ja joskus se tarkoittaa sitä, että otetaan isompi rooli, kun toinen tarvitsee apua se otetaan. Ensimmäinen päivä kotona vauvan kanssa oli miehekäs startti meidän uudelle elämälle.

perhe lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *