Buzzador: Dansukker Hyytelösokerit osa 2.
Kirjoitin alkukuusta siitä, kuinka toimin Buzzadorina ja sain jälleen testattavaksi aivan mahtavia tuotteita. Dansukkerin Hyytelösokeria ja Hyytelösokeri Multia. Postaussarjan ensimmäinen osa luettavissa täällä.
Sain siis laatikollisen sokereita, joita sain lahjoittaa testikäyttöön myös muutamalle ystävälle. Itse testasin Hyytelösokeri Multia yhdessä perheeni kanssa. Minulle kokkauksessa tärkeintä on helppous ja heti hyvänä kakkosena nopeus. Toki myös lopputulos; maku ja esillepano ovat tärkeitä. Paketin kyljessä olikin muutama simppeli ohje, joista toista kokeilimme. Vaniljan makuinen pannacotta houkutteli meitä italiassakin usein matkanneita ja heidän aitoja pannacottiaan maistaneina rima oli korkealla.
Itse pannacotan valmistus oli lähestulkoon naurettavan yksinkertaista. Tarvittiin vain kermaa n. 5dl (tai maitoa, jos haluaa kevyempää versiota), hyytelösokeria 1dl ja vaniljasokeria 1tl. Kattilassa kaikki sekaisin ja puolen minuutin keittäminen. Sen jälkeen seos kuppeihin ja jääkaappiin jähmettymään. Pannacotan kannattaa antaa hyytyä useampi tunti tai vaikka yön yli.
Maistelijoita meitä oli neljä kappaletta ja aika reilut annokset saatiin. Varmasti olisi jälkiruokana riittänyt kuudellekin henkilölle. Pannacotta oli suussa sulavaa, aika makeaa ja vaniljaista. Osa maistelijoista laittoi pannacotan päälle hiukan hilloa, mutta itse söin tämän herkun ihan paljaaltaan. Aivan varmasti tulee jatkossakin tehtyä! Myös testikaverini (jotka sokeripaketin saivat) olivat tyytyväisiä omiin testiherkkuihinsa.