Kesäinen mustikkapiirakka.

1. Heräteosta aamulla torilta kolme litraa mustikoita
2. Syö mustikoita aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi, mutta huomaa, että sinulla on edelleen ihan hemmetisti mustikoita (ja hiljaa siellä martat, pakastamalla niistä tulee pahoja ja lussuja)
3. Googleta netistä mustikkapiirakkaresepti ja valitse se, jossa on vähiten vikaa
4. Valmista luovasti. Esim. tuplaa mustikoiden määrä, siinä on kuitenki joku virhe. Tai pihi reseptintekijä.
5. Heittele, tiputtele ja kaikin mahdollisin ja mahdottomin tavoin epähuomiossa levitä mustikoita ympäri keittiötä.
6. Splät vaan sanoo mustikka
7. Kehu itseäsi (ennen) kokovalkoisesta vaatevalinnastasi
8. Huomaa vasta riittävä määrä valkoista karvamattoa jalkojesi alla, että kas, jalanpohjassasi on nyt linttaanastuttu mustikanraato jumissa

piirakka.jpg

9. Ahnehdi uunista kiskaistu piirakka tulikuumana lautaselle, vetäytymisajat on nössöille.
10. Täydennä mustikkapiirakkaohjetta lisäämällä loppuun ”Nauti valkosuklaajäätelömöykyn kanssa.” Se osuus yllättävän monesti reseptintekijöiltä unohtuu
11. Polta suusi ja saa jätskipäänsärky samalla kertaa
12. Syö kunnes on vähäsen paha olla

suhteet oma-elama ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.