No voihan nyt ihan lisäainekamala. Taas.

Kiitos, silminnäkijä, kyllä se on taas sekä minun, että muiden pienten ihmisten maailma avartunut suorastaan järisten. Olenkin tähän asti luullut esim. seuraavaa:

  • Totta kai normaaliruoka säilyy huoneenlämmössä kuukausia ilman keinotekoisia lisäaineita tai muita biokemian avusteita. Pysyyhän possutkin elossa vuosia. Ja kivet.
     
  • Että einekset ja puolivalmisteet ovat ihan vastaavia kuin tuoreruoka, joku vaan on purkittanut ja työstänyt sen valmiiksi näppärään pakkaukseen ja napsaissut hinnan kolmasosaan. Tyhmät ne tuoretta ostaa.
     
  • Että pienille lapsille kannattaa syöttää päivittäin eineksiä, sehän se terveellistä on. Hampaatkin säästyy, kun ei tarvitse pureskella jotain helkkarin kuluttavia ”juureksia”.
     
  • Kirkkaanoranssi marinadi on todella terveellistä ja ravitsevaa. Itseasiassa hunajamarinoitua broileria syödessäni juon vain marinadin, ja heitän epäilyttävän teollisen broilerin pois. Luonnostakin syön kaikkea tuon väristä, kuten kellukkeita ja varoituskartioita.

Eli lakatkaa nyt huijjaamasta (tämän tasoinen vedätys vaatii vähintään sen kaksi j-kirjainta) globalistiset byrokraatit. Tai byrokraattiset globalistit. Unohdan aina kummat ne on. Väärässä ovat kumminkin, ja riistää yrittävät. Esim. kaikkihan nyt tietää, että kunnallinen vesi tulee hanasta (ehkä suihkusta), eikä lähteestä.

Voi kunpa nämä kaikki lisäaineet vain olisivat jossain nähtävillä tuotekohtaisesti!

No onhan se vähän huonotapaista, jos mustikkakekseissä on mustikoita vain teollisten hiiliketjujen tasolla, mutta jos kinkkupitsassa on kinkkuvalmistetta (joka ei varmaan ikinä missään kinkkupitsaa syöneelle voi mitenkään olla jauhoisen ilmeistä), lieneekö terveysvaikutus rasvasuolakokonaisuudessa juuri se olennaisin. Eiköeiköeikö tyypit voisi vaan opetella lukemaan.

suhteet oma-elama liikunta ajattelin-tanaan
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.