Asioita, joita on tärkeää annostella oikein

Sokerikakkutaikina, lasinpesuneste tai muu turhanpäiväinen kemistihifistely sikseen, nyt puhutaan niistä oikeasti tärkeistä ainesosalaskelmista:

  • Maito kahvissa. Vaaditaan täsmälleen sopivan, vaaleahkon vauvankakan väri. Ei liian tumma, ei liian vaalea.
  • Suklaamöykyt suklaajäätelössä. Vähintään 60 tilavuusprosenttia. Muuten kyseessä on sellainen huijaus, että sen voi kirjoittaa kahdella j-kirjaimella.
  • Hillo ja kermavaahto lätyillä. Peittävyys 100% lättyä, lisäksi niitä tulee olla riittävästi myös siihen, että osa tippuu nimeltämainitsemattoman ja erittäin aheen lätynsyöjän lätyn välistä suoraan syliin.
  • Chilit hampurilaisessa. Niin että tursuaa. Tämä on erittäin ammattimainen kokki- tai kemistitermi. Turso.

-12.jpg

suhteet oma-elama hopsoa ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.