Ajatuksiaherättävä pohdinta lauantai-iltana.

ite puin

Näin lauantai-iltana taas-kerran-kotivänyillessä henkilö kerkeää rauhoittua ihastelemaan elämää sen kaikessa moninaisuudessa ja samalla pohtimaan niitä arjen pieniä suuria syvällisiä kysymyksiä.

Kuten esimerkiksi sitä, että kuka helkkari on keksinyt karkkipusseista lukevat annoskoot ravintosisältöihin? Esim. lakuissa "yksi annos n. 25grammaa". KAKSKYTVIISGRAMMAA? Sehän onkin melkein kolme lakua! Dieetit tauolle ja kuminauhavyötäröiset housut jalkaan, nyt herkutellaan ja eletään leveästi!

Onko tässä nyt käynyt joku väärinkäsitys, ja perästä on oho-hups-unohtunut nolla, vai onkohan kyseessä on vaikka muurahaiselle tai todella vähäruokaiselle kastemadolle suunniteltu annoskoko?

25 grammaa lakua, siitähän tulee vain vihaiseksi. Tai siis, vihaisemmaksi.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

epäilen että syynä on se ettei siinä ilmoitettu gda arvo päivän tarpeesta näyttäisi niin pahalta kuin mitä se todellisuudessa on ;D

marix
Mari style - oho

Olin sun takapihalla tänään.

tiiti
ite puin

Vierailija, samaa luulen :D Huijaus, tuo kaikkien ravintosisältötaulukoiden äiti.

marix, meitsin takapiha, ehdottomasti the place to be.

xyz (Ei varmistettu)

se on tietysti se annos, joka kerralla työnnetään suuhun!

so out of glamour

mä oon miettiny kans tätä! kuka muka oikeesti ostaa pienen sipsipussin ja ei syö sitä kerralla? noiden annosjuddujen mukaanhan pienimmästäkin sipsipussista saa jotain 3 annosta....?!

Always / Never

Oon kans miettinyt samaa! Mun mielestä se kerta-annos on aina just niin iso kuin se pussikin. Koska: jääkö niistä muka joskus jotain jäljelle? :>

Vierailija ruura (Ei varmistettu)

Mä olen varsin vaikuttunut päivityksen kategoriasta. Veikkaan, et noi sanat kun guuglettaa, ei välttämättä pääse ihan heti sun sivuille :P

tiiti
ite puin

xyz, nerokasta! Noin sen täytyy olla, tosin miten helkkarissa mää saan suuhun kerralla vaikka yhden ruispalan, kun sekin on yksi annos? Tai, no, voimalla. Tietysti.

helina, no ei todellakaan jää :D

Vierailija ruura, höh, tää on modernia perinneruokaa, sitä sitten vanhana kyynelsilmin muistellaan panda-lakuja ja muita nostalgisia perinteitä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.