Asioita, joita on tärkeää annostella oikein
Sokerikakkutaikina, lasinpesuneste tai muu turhanpäiväinen kemistihifistely sikseen, nyt puhutaan niistä oikeasti tärkeistä ainesosalaskelmista:
- Maito kahvissa. Vaaditaan täsmälleen sopivan, vaaleahkon vauvankakan väri. Ei liian tumma, ei liian vaalea.
- Suklaamöykyt suklaajäätelössä. Vähintään 60 tilavuusprosenttia. Muuten kyseessä on sellainen huijaus, että sen voi kirjoittaa kahdella j-kirjaimella.
- Hillo ja kermavaahto lätyillä. Peittävyys 100% lättyä, lisäksi niitä tulee olla riittävästi myös siihen, että osa tippuu nimeltämainitsemattoman ja erittäin aheen lätynsyöjän lätyn välistä suoraan syliin.
- Chilit hampurilaisessa. Niin että tursuaa. Tämä on erittäin ammattimainen kokki- tai kemistitermi. Turso.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.