Asioita, jotka ovat parhainta awesomea (vaikka minulla ei ole omaa vessaa)

ite puin

Ite tehdyt tortillat! Tai no, kaupasta ostetut lätyt ja purkissa tullut salsa, mutta itse paistettu jauheliha! Itse paistettu! Ja mikä tärkeintä, itse annosteltu! Whii! Ja tuo annos on noin pieni, koska kuvassa on se toinen tortilla. Jonka söin, ihan vain koska voin! Ähähää!

(Ei, ei meillä vieläkään kotona ole vettä, viemäriä tai muuta, mutta ollaanpa huoneistohotellissa, jossa on keittiö, ja normaalikokoinen jääkaappi)

(Ja joo, oli tänään muitakin normikivoja normiasioita, mutta draaman kaari kärsii, jos alan tässä semmoisia luettelemaan)

Kommentit

Nina Enroth

Woutziwouwou! (Ei sarkastinen.)

tiiti
ite puin

Mää ihan tosissaan melkein (ei sarkastisesti) itkin onnesta, kun sain ekaa kertaa moneen viikkoon OMAA RUOKAA eikä jotain ravintola-annosta :D

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mitä kaikkea muuta tossa päällä on kuin jauhelihaa ja salaattia? Näyttää namilta!

tiiti
ite puin

Siinä on turkkijugurttia, kirsikkatomaattia ja salsaa ja toi juusto tossa päällä on mun juustohyllyheräteostosta, eli Tex Mex -juustoraastetta. Oli ihan yllättävän hyvää, se.

Seregi
Sekaisin Seregistä

Pitääpä kokeilla tätä!

Ja tietenkään Valio ei ole sponssannut sua ;)

tiiti
ite puin

Juustosponssi! Vihdoinkin mulla on jotain, mihin pyrkiä elämässä!

AudreyN (Ei varmistettu)

En tiedä kuinka hunningolle mun ruuanlaitto menisi, jos mut "pakotettaisiin" syömään ravintolaruokaa joka päivä. Hyvä kun sitä jauhista jaksaa paistaa ja siihen jotain lisuketta :) Mä olen henkiseltä tasoltani sellanen rikas seurapiirirouva, jota muut palvelee, mutta jostain syystä en ole saanut toteutettua tätä osaa itsestäni. Olisi varmaan pitäny tehdä aikoinaan rikkaampi naimakauppa :D

Hiille - Minttu (Ei varmistettu) http://hiille.blogspot.fi/

Jumpe oot hauska, oikeesti. Harvat osaa ironiaa ja vielä harvempi ymmärtää. You go girl. Sori putkiremppa. Otan osaa.

Kommentoi