Bye bye, potta.

ite puin

Tervetuloa rekkis:Kyseessä siis meikän ihan uusi ja sopivan piikikäs tukka. Ei lapsen vessatreenausvinkkejä, kuten otsikosta voisi päätellä (mutta jos nyt joku tuli niitä hakemaan, niin mites jos ekana koittaisit vaikka lakata lukemasta blogeja ja veisit sen pirpanan vaan sinne pöntölle.).

Mutta siis tässä ois nyt sittten paikka kehua vuolaasti. Pliis. PLIIS? Ettei tarvis itse kirjautua anonyyminä ja hehkuttaa. Se kun on tosi vaivalloista keksiä joka kerta eri nimimerkki.Yst. Terv. Nimim.

Vierailija900, Tiitionparas ja Itepuinrulaa

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oioi miten hienot! Pitäisi tässä itsekin alkaa uudistamaan lyhkästä mutta sitäkin sottasempaa kuontaloa :D Arvaa vaan kuka takuu varmasti ryöstää hiustyylisi tiistaihin mennessä

Tiitionparas (Ei varmistettu)

Uijui, ihan supermegahienot! Vai miten se meni... ;)

Nelliinan vaatehuone (Ei varmistettu)

hei neiti, sä näytät ihan tosi tosi paljon HIMYMin Zoeylta eli näyttelijå Jennifer Morrisonilta. MUTTA kun iskee googlee arvon näyttelijän, yhdennäköisyyttä ei tajua vaan pitää katsoa ihan itte kausi 6. Nii.

Maija Mallikortti (Ei varmistettu)

On todella magea tukka :) Kaiholla muistelen omaa samantyylistä aikakauttani vuosikymmen sitten. Tykkäsin siitä kovin, mutta oli pakko kasvattaa pois kun harvan hiuslaatuni lomasta pilkotti päänahka :D Sulla ei ole sitä ongelmaa! Sool!

Midinetti
XYZ

Mä luulin jo kommentoineeni mut ei SI. Sopii. Peukku. Ja syän. ♥

Mahdoton Nainen

Magee! Itsellänihän on ollut "rekkis" jo yli 1,5 vuotta, mutta olen kuulemma kuumempi kuin koskaan. Räpikää siitä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi apuva ei tällasiin kuviin saa törmätä tuntia ennen kampaajalle menoa :D aluksi oli suunnitteilla skarppi polkka mutta mitäköhän nyt keksin

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Onpa komia! Ite en uskalla varmaan ikinä luopua liehuletistäni.

tiiti
ite puin

Ah, ihanaa, spontaanit kehut ovat niitä parhaita :D (Kiitti <3)

Ja mallinhan itse pöllin Michelle Williamsilta.

tumblr_luqgjtsxvj1qzoaqi.jpg

Jostain syystä, kun näytin kuvaa kampaajalle, hän leikkaisi vaan tuon tukan, vaikka tarkoitin tietenkin, että olisin ottanut Michellen naamankin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.