Erään löhömekon anatomia.

ite puin

Huolellinen välineurheilu on tärkeää vapaa-ajanvaatetuksessakin. Ammatilaistasolla löhöilevä osaa arvostaa laadukasta ja harrastuksen tiukat vaatimukset huomioonottavaa suunnittelua. Hiertämättömät saumat ja ryppyyntymätön materiaali nyt ovat lapsellekin selviä valintakriteereitä, mutta muutamalla yksityiskohdalla voidaan henkilön laiskotteluharrastus saattaa ihan uudenlaiselle tasolle.1. Karkkitasku. etupuolella, että voi maata selällään tai kyljellään, ilman että karkit valuvat amatöörimäisesti ulos. Kengurutasku, jotta kätisyydellä ei ole väliä.
2. Huppu. Piiloutumis- ja maastoutumistarkoituksia varten. Toimii hätätapauksessa oikeinmytättynä myös varatyynynä salamapäiväunien varalta.
3. Mitäänsanomaton väritys, jossa kissankarvat eivät näy. Tai pöly. Tai jätski.
4. Niin kotivaatteisa, ettei tule mieleenkään lähteä pois kotoa, mutta niin ulkovaatteisa, että esim. yllättävien nettikauppasyysostosten saapuessa toimitettuna kotiovelle ei ovenavaus lähetille ihan silmittömästi hävetä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ootpas sää niin freesin näkönen :)) Hoikistunut ja niin sirmakka!

tiiti
ite puin

Oih, kiitos. Näytät itsekin varsin hehkeältä, oletko käynyt kampaajalla?

Agatha (Ei varmistettu)

Tuo viimeinen pointti on kyllä oikein relevantti. Ja huppuun voi kätkeytyä ovea avatessa, jos sattuu olemaan huono hiuspäivä (tai ei vaan ole jaksanut tehdä sille tukalle yhtään mitään, koska on koko päivän syönyt karkkia ja jätskiä sohvalla)

Vierailija (Ei varmistettu)

MISTÄ noin täydellisen rötväysmekon löytää??

Ulrika
Figure with drawers

Huippu! Mä kyllä poistuisin kotiovestakin, loistava torkahtelu vaate luennoille tai semisporttiseen matkalla kuntosalille lookkiin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.