Hahaa, arkikuvia täälläkin (osa 1)

ite puin

Arkihaaste, tuo facebook-syöpä, se on myös täällä (kiitos vaan, Pivi)! Luonnollisesti en jaksanut etsiä (tai lukea) tähän mitään ohjeita, mutta teen jotain etäisesti sinnepäin. Eli kas tässä, superkiinnostava glamourelämäni aukeaa blogin lukijoille vain tämän kerran! Ja ehkä neljä muutakin kertaa, koska näitä ilmeisesti piti olla 5. 

En tiedä pitikö kuviakin olla viisi, mutta tässä on vain kolme. Mutta jos heilutat päätäsi tosi vauhdikkaasti edestakaisin tätä lukiessa, voisi näyttää, että kuvia olisi enemmän.

  • Aamu alkaa yleensä kissan pää naamassa. Hyvinä aamuina se on tämä etupää.
  • Ruokaa. Paljon. Tuossa on banaani, pakastepussillinen vadelmia, purkki tuoreita pensasmustikoita, normijugurttia ja turkkijugurttia niin, että edellä olevat peittyvät ja mulla on hyvä mieli. Ja hunajaa. Tuoreet marjat ovat ehkä maailman kallein addiktio, voi olla, että tulisi halvemmaksi sirotella jugurttiin heroiinia.
  • Villasukat, nuo mummojen ja mummonmielisten ylimmät ystävät.

Kommentit

Kissankieli
Hello Dolly!

Iso jee kissan etupäälle! Tuoreet marjat tosiaan, kohta on markettien ovilla ja hevi-osastoilla taas näitä diilereitä vaanimassa maistiaistensa kanssa.

tiiti
ite puin

Joo! Ja useimmat paheet voi sillain järjellä jättää ostamatta, kun ne on jotenkin karsinogeenisiä tai muuten epäterveellisiä, mutta nuo penteleet on vielä ihan terveellisiäkin.

Jenni H.
Terävät hampaat.

Unohdit #finnishgirl #catsoninstagram #healthysnack #foodporn #scandinaviangirl #fresh #f4f #fitnesslife.

Joku roti!

tiiti
ite puin

Mää oon muuten ihmetellyt noita finnishgirl -tms hashtageja. Ensinnäkin, hakeeko joku tuollaista ihan niinkuin erikseen ja miksi. Ja toiseksi, jos/kun hakee, luulisi sen haluavan kuvia jostain neljäntuulen lakeista ja tuhansista järvistä, eikä jostain random-meikästä, vaikka olenkin tosi skandinaavi.

Jenni H.
Terävät hampaat.

Mä oon ajatellut sen putkikatseisesti vaan niin, että niillä hashtageilla saa vaan helposti niitä todella arvostettuja tykkäyksiä. Ja ehkä niitä finnishgirlejä hakemalla on helppo tiirailla oman maan muikkeleita. :')

Ja niitä luontokuvia varmaan saa jollain #instalakes tai #waterofinstagram -tageilla. :'D hahaha

L eena (Ei varmistettu)

Herskasta saattas tulla myös vipinää kinttuihin vähän erilailla ku marjoista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.