Hei, katsokaa! Määkin osallistun ruokaviikkoon!
Lilyssä on tällä viikolla teemana ruoka, joten kannankin oman (loistavan, vaikka itse sanonkin) korteni kekoon. Siinä missä muut ihmiset selailevat uutuustuotteita kenkäkauppojen tai sisustusliikkeiden sivuilta, päädyn itse (säälittävän) monesti tarkistamaan jätski- ja karkkiuutuudet. Tällä kertaa pioneeriluontoinen tutkimustyöni tuotti tulosta.
TA-DAA! Toffeesuolapähkinäjäätelö! TOFFEESUOLÄPÄHKINÄJÄÄTELÖ! (toista edellisen vähä-älyistä hihkumista tovi oikean mielentilan saavuttamiseksi)
plussat:
- no se oli hyvää.
- ingmannilla on selkeästi töissä joku, joka ymmärtää suhteuttaa toffeepähkinäosuuden ja vaniljajäätelön oikein. Eli ensimmäistä riittävästi.
miinukset:
- kuvan koko tuote-esittelyssä harhaanjohtava.
Nillinnillin, voihan sitä tehdä itsekin kinuskikastikkeesta ja suolapähkinöistä, mutta 1)kuka muka syö jotain vaniljajätskiä, että sitä olisi kotona valmiina ja b)kaikki on aina parempaa, kun saa jonkun toisen valmiiksi tekemänä. Jos välttämättä haluaa olla joku pätevä diy-henkilö, miksei sitten lisäisi sitä kinuskikastiketta (ja suklaa-) tähän.