Hyviä puolia sateessa, joka ei vaan suostu tulemaan

ite puin

Argh, tiedättehän sen painostavan, seisovan, tunkkaisen kelin, joka tulee ennen kunnon ukkosia ja rankkasateita. Meillä on se nyt, monetta, monetta päivää. Näin peruspositiivisena ihmisenä (muahahaa) kieltäydyn taaskaan lannistumasta säiden edessä, ja näen vaikka väkisin hopeareunuksen. Tai edes sen vähemmän arsenvärisen osuuden.

 • Tämähän on kuin luonnon oma kokovartalo-saunabelt. Ilman sitä rumaa vyötä ja epäekologista sähkösaunaa. Säästät luontoa, tyylipoliisia ja olet kohta jumalattoman fit, kaikki kiitos vallitsevien sääolosuhteiden!
 • Kosteuden takia kaikkien tukka näyttää paskalta, enää ei tarvitse keksiä laittamattomaan liiskatukkaan tekosyitä. Voi vaan pyöritellä silmiään tietäväisen näköisenä, ja kaikki ymmärtävät. Vähänpä he tietävät, että tukkani on aina tämmöinen
 • Vihdoinkin voin laulaa MC Nikke T:n "Jos haluu saada on pakko antaa"-biisin rap-osuutta kontekstissa! Tai ainakin minulla on edes huterahko tekosyy, miksi se soi jatkuvasti päässäni.
 • Tuskakuumuus antaa loistavan tekosyyn hengailla lähes liikkumatta sisätiloissa. Ja seikkailla intternetissä
 • Helle väsyttää myös kissoja
 • Koska on tärkeää huolehtia suolatasapainosta, sipsit, hampurilaiset ja pekoni ovat yllättäen terveystietoista ykkösruokaa. Kohta keksin tekosyyn sille, että suklaakin on.
 • Suklaa on hyvä syödä pois, ennenkuin se ehtii sulaa ja joudutaan heittämään hukkaan. Ekoteko! Ekoteko!
 • En turhaan tarvitse kalliita suolasuihkeita hiuksille tai virkistävää kasvosuihkekosmetiikkaa, oma iho hoitaa vesikastelun ihan itse
 • Voi kerrankin kaiholla muistella kelejä niinä muina 10 vuoden kuukautena, vaakasuoraan pistelevä jäinen hyyhmäsade herättää välittömiä mielihyvän tunteita
 • On sosiaalisesti hyväksyttyä viettää aikaa jääkaapilla, pakastimessa tai pussi pakastewokvihanneksia otsalla. On se.
 • Voi päteä "teille nykynuorille ei mikään kelpaa, minun nuoruudessani..." -laineilla tyypeille, jotka valittavat liiasta kuumuudesta facebookissa

Äh. Ei helpottanut kyllä taas yhtään. Tuli vaan enemmän hiki, kun yritti väkisin hymyillä. Tule jo, sade.

(kuva)

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Toi on muuten hassu juttu, että Suomessa ennen ukkosta on kamalan kuuma ja hiostava keli. Täällä on ennen ukkosta aina jumalattoman kylmä.

tiiti
ite puin

A. Sinivaara, tai sitten se vaan tuntuu siltä, kun siellä on muutenkin niin kuumaa :D

Ja tulihan se, jee:

sae.jpg

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei liity mitenkään tekstiisi, mutta sanon tämän verran:

http://ritvapuolakka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/110803-fukushima-rakkaani-...

Tulipahan vain mieleen sinä ja pohdintosi "miksi naisen euro on 80 senttiä"

Vierailija (Ei varmistettu)

Damn it, linkki ei näytä toimivan. Kokeillaan uusiks :P

http://ritvapuolakka.puheenvuoro.uusisuomi.fi/110803-fukushima-rakkaani-...

tiiti
ite puin

Voi elämä (tai siis, voi ihmisten ahneus) :D Noh, noista uusisuomi.fi:n blogeista pitää sanoa, että siellä ainakin vatipäisyys on tasa-arvoista ja demokraattisesti jakautunutta.

häkkilintu

En tiennytkään että on olemassa kissoja, joiden karvat reagoivat korkeaan ilmankosteuteen samalla tavoin kun meikäläisen hiuspehko. Kiitos tästä kissasta. (Onhan toi kissa, apua...)

Terkuin: Sadepäivän rölli

tiiti
ite puin

Häkkilintu, hmm... oiskohan toi pupu, kun sillä on tommonen ristipääruuvarinenä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.