Ja se päivä oli karkkihiirelle hyvä.

ite puin

Eikä ainoastaan hyvä, vaan erityishyvä. Saatetaanpa mennä jopa parhaudenkin puolelle. Koska:

Uutta lakua! Uusia Shuffleja! Vanhoja Shuffleja! Ja ne oli tarjouksessa! Ja ne on mulle! Mulle! Ei pysty! Multa loppuu huutomerkit kesken! Yks vielä!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikäs tuo liila pussi on? Hysteerisenä yritin etsiä pandan sivuilta kyseistä tuotetta, mutta ei sitä ollut!

tiiti
ite puin

Vierailija, se on tommosta Kuningatar-lakua, eli siinä on mustikkalakua ja vadelmalakua, ja niissä on vaniljatäyte. Ihan ässää (etenkin jos tykkää niistä marjalakuista). Huomasin muuten kanssa, etteivät sivut olleet ihan ajantasalla uutuustuotteiden suhteen. Ihan niinkuin tyypit siellä Pandalla eivät ihan hiffaisi, kuinka elintärkeä asia uusista karkeista tiedottaminen on. Ehkä niillä on liian kiire maistella lakua. Mulla ainakin olisi.

Jii (Ei varmistettu)

Entisenä kausipandalaisena mulla ainakin meinasi välillä olla liian kiire syödä lakua työnteon sijaan.. ooops! :D Tota täytyy kyllä alkaa metsästämään kaupoista, kuulostaa liian namilta!

tiiti
ite puin

Jii, kausipandalainen? Jos se on jotain muuta kuin tyyppi, joka soitetaan hätiin, kun karkkitehtaalla on kausittain ihan liikaa karkkia omien työntekijöiden syötäväksi, mun lapsenuskoa maailmankaikkeuden hyvyyteen ei tarvii rikkoa :D

Oispa lakua.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.