Joulunajan mielensäpahoituskalenteri, 17. luukku

ite puin

JoulutortutJoulutorttuhan on modernin one-to-one-taistelun täydellisin, kavalin ase. Ninjojen lameass heittotähdet juoksevat häpeissään karkuun, kun aletaan ottamaan tosimiesten joulutorttuja kehiin. Miettikääpäs nyt: luumuhillo, joka on varmasti jotenkin napalmista polveutuvaa, on polttavan kuumaa. Toisin kuin napalmin kohdalla, luumuhillon polttavuutta ei näe. Eikä sitä ikinä ainakaan opi. Taikina taas on kuivaa höttöä, joka kutisee hämäävästi kurkussa, samalla, kun pölysokeri menee nenään ja tukkii silmät ja hengitystiet.Mitä minä sanoin, täydellinen ase.

(Miksihän kaikissa joululeivonnaisnimissä on joku sisäänrakennettu valmius kaksimielisiin vitseihin: "Ai, väänsit just joulutortut, haistelit piparia ja nyt sulla on taatelikakku nousemassa."? Nämä kaikki toimivat tosi hyvin sen jälkeen, kun ensin on kaksi tuntia toisteltu sitä, kuinka "pukki tulee" ja mihin.)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaiken tän whinen jälkeen sä vielä vietät joulua?!

tiiti
ite puin

Nii, on se maailma vaan erijännä paikka sillain. Voihan se toki jollekin ollakin syy olla viettämättä joulua, että joulutortut muistuttaa etäisesti heittotähtiä ja jouluostoksilla on ruuhkaa. Joku toinen tietysti sitten taas voisi hiffata, että kas, nämähän eivät ole mitään kovin oleellista asioita elämässä yhtään millään mittapuulla, vaan tarkoitus, kuten täällä yleensä aina, on nauraskella pienille hölmöille asioille elämässä.

E. (Ei varmistettu)

Not to mention jouluhalko. Öhö öhö.

tiiti
ite puin

Öhö höö :D Kyllä näitä riittää. Onneksi :D

Kommentoi