Joulunajan mielensäpahoituskalenteri, 2. luukku

ite puin

Väärät lahjat

Sanotaanpa tämä heti ääneen, että päästään oikealla vaihteella liikenteeseen. Väärät lahjat, että ne korpeavat. Pahinta ei ole edes se, että nyt sinulla on kotonasi jotain joka jokaisella kerralla osuessaan katseeseen muistuttaa perikiittämättömästä kermaperseluonteestasi, vaan se, että joku on käyttänyt sekä aikaa, että rahaa valitessaan tuskaruuhkaisessa lähicitymarketissa juuri sinulle sitä rumimman beigeä leipäkonetta taikka karheinta arseväriraidoitettua pyyhesettiä. Jos huonojen lahjojen ostamiseen ja niistä pitämisen teeskentelyyn käytetty energia voitaisiin valjastaa hyötykäyttöön, voisi fuusioireaktoireiden tutkimisen lopettaa. Pettymys on puhtainta energiaa.

kuva

Kommentit

Kirsikkapuiston Kirsikka (Ei varmistettu) http://kirsikkapuistonblogi.blogspot.fi/

Joululahjomiseen on mun mielestä vaan kaksi järkevää tapaa, jotka pitäisi määrätä lailla pakollisiksi:
A) Lahjoja ostetaan vain ja ainoastaan ihmisen toivomusten mukaan. Ei siis mitään mukanokkelia itsekeksittyjä ihQihania yllärilahjoja.
B) Jokainen ostaa omat lahjansa itse.

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/

Oooh, tämä on ehdottomasti paras kalenteri tänä jouluna!

Olen samaa mieltä kuin Kirsikka yllä. Onneksi läheiseni tietävät että jos eivät keksi mitään lahjoja niin antavat jotain syötävää. Viiniä tai suklaata. Ne uppoaa aina ja ilahduttavat joka kerta!

Mari Inka
Oisko tulta?

Meillä Oisko Tulta? blogisteilla olisi tällainen hyvänjoulumielen haaste!
Tehdään yhdessä maailmaa paremmaksi. Vaikka mielemme niin monesta asiasta pahoittaisimmekin, niin tästä emme. Emmehän?

Vierailija (Ei varmistettu)

Pahinta väärissä lahjoissa on mielestäni, jos lahjaan on oikeasti käytetty aikaa ja vaivaa. Nimim. sain eräs vuosi itsetehdyn maton, joka ei ollut yhtään omaa tyyliäni/mieluisa tai väreiltään sisustukseen sopiva ja kaiken lisäksi en tarvinnut tai toivonut uutta mattoa. Nyt matto nököttää sitten käyttämättömänä kaapissa. Matontekijä vielä tarjoutui tekemään uuden, mutta enhän nyt sellaiseen voinut suostua, koska en halunnut että lisää aikaa menee hukkaan jonkin asian tekemiseen, jota en oikeasti tarvitse tai halua. Mutta minä olin lopulta se paha ihminen, koska sanoin, että pidä matosta eikä lahjanantaja, joka ei ottanut selvää tarpeesta. Entäs sitten jos haluan pitää ne matot lattiassa, joista oikeasti pidän enkä laittaa tilalle uutta ja rumaa vaikka se onkin tehty itse?

tiiti
ite puin

Kirsikka, kyllä tästä voisi joku tehdä semmoiset seinäännaulattavat teesit, ettei totuus unohtuisi!

Tunnetilan Nina, totta, kyllä syötävässäkin tosin voi mokata. Esim. tuomalla marsipaania.

Mari Inka, oliko tuo viimeinen lause niinkuin postaustoive :D Nojoo... Hieno kampanjaideajuttu, onnea ja menestystä siis sille!

Vieralija, no sepä se. Toisen hukattua elämää ei voi antaa esim. seuraavana jouluna takaisin :D

Sanka (Ei varmistettu)

Vaikka syötävässäkin voi mokata, siinä on aina se hyvä, että ne voi syöttää jollekin muulle.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.