Joulunajan mielensäpahoituskalenteri, 6. luukku

ite puin

Linnan juhlat

  • Aina sinne kutsutaan ihan vääriä ihmisiä ja jos (varmaankin vahingossa) kutsutaankin jokunen oikeakin, niillä on sitten sitäkin varmemmin rumat vaatteet tai ihan tosi vääränlainen tukka
  • Epäkiinnostavat ihmiset, kuten maakuntamatkoilla tavatut tavikset, piispat ja suurlähettiläät saavat yhtä paljon puvut-vihattavana.jonossa-kameraaikaa kuin julkkikset, vaikka kaikki tietävät, että heitä ei koskaan huomioda juhlien tärkeimmässä seurauksessa, eli iltapäivälehtien "hot-or-not" -jälkiviisauskollaaseissa
  • Soittaisivatpa joskus edes Paranoidin tai edes Empire Marchin, eikä aina sitä Jääkärin marssia
  • Puutuneet hymyilmeet tanssiruuhkassa ja semmoisen tasahyppyhumppaus, kun liikkumistilaa ei ole
  • Kamalat teennäiset haastattelukysymyset ja kamalat teennäiset vastaukset niihin.
  • Pakollinen "Siellä ne herrat juhlii, kun minulla veronmaksajana on vaan vanhentunutta näkkileipää ja eilistä piimää" -kadunmieshaastattelu
  • Tansseja pitää aina väkisin tuijottaa telkkarista, ja joka vuosi ärsyyntyä samoista asioita, kuten Päivi Räsäsen "mä niin välitän susta"-perusnaamailmeestä.

Vähänpä Marko tiesi, että lähtiessään hakemaan toista lasillista boolia, hän hyvästeli Sirpan ikuisesti, ihmismäärä oli vain liian suuri heidän uudelleenkohtaamiselleen.

kuva

Kommentit

Romy

Ah, piti ihan fiilistellä  YouTubesta Imperial Marchia ja kuvitella porukan valuvan presidenttiparin käteltäväksi :D Melkoisen kohtalokasta meininkiä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan joka vuosi keskustellaan myös boolin koostumuksesta. Kossuvissyä se todennäköisesti on. Kukaan maistaneista ei vaan kehtaa kertoa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Entäs ne selostajat,jotka arvostelee,kuka puki mitä ja miksi.Nimetkin pitää muistaa?!TURHAAKO?

J_ (Ei varmistettu)

Juu rastia ruutuun jokaisen kohdalla nyt puoli kymmeneen mennessä!

Minna J.
Oisko tulta?

Irja Askola ei oo turha!! Sillä oli makee kolttu!! (tuli sisään uutisten aikana, onneksi on kirkollinen roska media kotimaa24: http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/9933-askolan-piispallinen-juhlapuku-ihastutti-katos-kuvat )

sam (Ei varmistettu)

Teennäiset haastattelukysymykset ja -vastaukset kohtaan toi tänä vuonna freesiä vaihtelua Pöystin Lasse. Toimittaja kyseli jotain että mitenkäs, onko mennyt kivasti eläkkeellä, johon Pöysti: Minua ei tarvitse kukaan enää mihinkään. Elämä on tyhjää.

Mitäpä siihen lisäämään.

tiiti
ite puin

Pitää sanoa, että Lasse tosiaan veti potin kotiin tänä vuonna. Piti oikein kerrankin hiljentyä täällä mun vittuilu- ja kritisointikatsomossakin, ja se on aika harvinaista se :D Vanhana minäkin puhun pelkästään tuollaisia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.