Kärsimysjuhlaa.

ite puin

Jos olisin ihan kokonaan toisenlainen ihminen, keskittyisin juuri tälläkin hetkellä hiljentymään hengellisesti tahi iloitsemaan keväisistä vapaapäivistä. Koska en tietenkään ole (hah!), tuon esiin itseni kokemat laaja-alaiset kärsimykset näinä pyhinä.

  • Elokuvatarjontaa selatessani huomasin, että Pirates! -elokuvaa ei esitetä alkuperäiskielellä. Koska olen lapsena kasvanut puolalaisten piirroselokuvien kanssa, joissa "Tapani Perttu on taas kaikki äänet, etenkin ne naiset!", en voi ikinä katsoa mitään dubattua. Aaargh.
  • Myös kaikki teeveestä esitettävät imeväisikäisten lasten anim lempielokuvani ovat dubattuja. Aaargh.
  • Teeveessä mainostettu mämmi ja vaniljakastike oli oikeasti aika hyvää. Oikeasti. Vaikka se kyllä näytti linnunkakalta. Ja eikä minkään pienen linnun, nii. Väärässä oleminen, se kirveltää mieltä. Aaargh.
  • Kaupat ovat kiinni, ja pääsiäismunat loppu. Mistä mää nyt yllätyn? Lähimmäisten hyvyydestä? Muahahaa. Aaargh.
  • Kärsimyksestä tulee usein mieleen kertoa aivan jäätävän huonoja elefanttivitsejä. Aaargh.
  • Kärsimyksestä tulee aina mieleen Tommi Läntinen ja Via Dolorosa. Että olkaa tekin hyvä. Aaargh.

Että tässä omaa passiota odotellessa (Aaargh Passio esim.). Yksi aaria olisi sitten karkkinälästä. Tai no, who am I kidding, eiköhän ne olisi kaikki.

 

Kommentit

Eliitti ja kärsijät (Ei varmistettu)

Olisi kannattanut metsästää oma rikas komistus jo ennen pääsiäistä. Komea ja rikas mies olisi ostanut sinulle belgialaisen suklaakaupan ja paketoituttanut koko setin pääsiäismunaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.