Keskisuuri treeniblogitutkielma

ite puin

Joskus aikojen alussa kyselin vinkkejä treeniblogeista. Eikä mistä tahansa, vaan oikeasti hyvistä (tai mielellään loistavista), kiinnostavista ja luettavista treeniblogeista. Eli sellaisista, joiden pelkkä lukeminen kasvattaa hauista ja pienentää napaläskiä. Samanaikaisesti. Sain muutaman vinkin kommenttiboksiin (ja lisää saa toki antaa), mutta tässä nyt puolen vuoden jär-kyt-tä-vän internetroikkumisen seurauksena muutama sen pimeistä syövereistä löytynyt mun oma suosikki.Mulla on toki se oma treeniblogi *köh*. Sanulta löytyy ulkomaankielinen Confessions of a Gym Bunny (voidaan vaihtaa treenikuulumiset blogeista, ei tartte salilla nähdessä kuin moikata. Ja sekin nopeasti.). Lisäksi lilyläisistä liikuntajutuista bloggaavat myös ainakin Saara Elämäni Kunnossa -palstalla ja Saara B. palstalla Chic&Fit, myös Lotta ja A. Sinivaara toisinaan sivuavat treenijuttuja.Evitasta löytyvät huiput Liikunnanvihaaja ja Endorfiinikoukussa. Nelliinan Liikkis on superhauska ja sitä kannattaa lukea, vaikka ei minkään sortin urheilusta perustaisikaan, ja Endorfiinikoukussa puolestaan herättää päivittäisiä riittämättömyyden tunteita omien ajanhallintataitojen saralla.Seuraavana on vuorossa Kadehdittavasti munaa -kategoria, nämä naiset ilmeisesti hallitsevat jotain supervoimia, harrasteistaan päätellen.

  • Mintun Kunnon kaipuu. No ensinnäkin koen Nörtti treenaa kovaa -konseptin olevan omaakin sydäntäni lähellä, mutta lisäksi Minttu tekee kaikkea jännää, kuten juoksee öisin pitkin metsiä, triathlonoi ja ammuskelee (ei lehmällä, vaan pyssyllä).
  • Tyttö sinä olet vahva. Blogin nimi kertookin kaiken tarpeellisen. Asiaa bikini fitnessistä painonnostoon hauskasti kirjoitettuna.Holy crap, mitkä absit -kategoria

  • You either want it or you don't. Niin, tässäkin olennaisin blogin nimessä. Ja kuten totesin: "Holy crap, mitkä absit". Vaikka täyskarkiton vegeily ei ehkä elämäntyylinä ole tällaiselle juustohampurilaisia rakastavalle karkkihiirelle se tavoiteltava valinta, Saksassa asuvan Bobby Jeanin blogi sisältää motivaatiokuvien lisäksi myös kiinnostavaa luettavaa treeni- ja ruoka-asioista.
  • Eevsku's Life. Fitness-kisoihin treenaavan Eevskun blogi. Varmasti niitä ainoita yhteyksiä, joissa käytän sanaa "pirteä" positiivisessa mielessä, täysin ilman sarkasmia. Ja toistan nyt vähän itseäni, mutta: "Holy crap, mitkä absit".Superiloiset superjumppatytöt -kategoria

  • I am stronger than that. Kaikkien konseptijumpparien kannattaa suunnata tänne, pohdintaa bodypump-painoista ja jumppakengistä, combat-miksauksista ja spekulointia uusista ohjelmista. Täällä ei tosiaankaan olla sitä mieltä, että ilmaan potkiminen eurohumpan tahtiin olisi kummallista, ja hyvä niin.
  • Anna mun treenaa. Käsittämättömän kestoiloinen Anna aloitti äskettäin treenit Personal Trainerin kanssa. Muutenhan voisi ajatella, että hei, sehän on vain se liikunta, jonka endorfiiniryöppy saa henkilön iloiseksi, mutta sitten muistan, että minähän olen elävä todiste tätä teoriaa vastaan.

 

Mutta pitäähän ihmisen syödäkin -kategoria

  • Ruokajutuista, jotka perustuvat johonkin "tieteeseen" ja "tutkimuksiin" ja kokolailla muuhun kuin Iltalehden terveys-osaston käännettyihin vinkkeihin, kiinnostuneille suosittelen Patrik Borgin Pöperöproffaa, joka on  niin maalaisjärkinen (onkohan tämä edes sana) ja jalat maassa -asenteella tehty että tavista huimaa (sillain hyvällä tavalla).
  • Toinen hyvä (ja asiapitoinen) on WikiLiikkuja. Kannattaa tsekata tämä ennenkuin alkaa päteä ääneen rasvanpolttosykkeestä, tyhjän mahan aamuaerobisista tai muista wanhan kansan bodausviisauksista.

 

Toki näiden lisäksi enemmän tai vähemmän luen ja seurailen myös noin miljaardia muuta treeni-ravinto-urheilujuttublogia, joita voi tsekkailla vaikka tuolta mun bloggerin profiilista. Ja myös niitä omia suosikkeja saa (ja pitää) edelleen kertoa.

Kommentit

Ihme

http://halo-anne.blogspot.fi/

 

Minä olen koukussa tähän. :)

sanumaria

Meidän ei tiiti tarvi enää ees jutella :D Luetaan vaan blogeja niin tietää mitä toiselle kuuluu. Ihana internet <3

reenailija (Ei varmistettu)

Kukkalaakso.com

Kukalla on ihan parhaat treeni- ja muutkin jutut :-)

Liikunnanvihaaja (Ei varmistettu)

ooh tänks!

Ps. melkein hävettää blogata Endorfiinin rinnalla, mutta hei, ei kaikken tarvi olla täydellisiä :D

Lotta Katariina
Pumpui

Iskipäs ihan kauhea lihaskateus kun rupesin selaamaan noita Holy crap, mitkä absit -kategorian blogeja :D

Arsenikki (Ei varmistettu)

Saako seuraavaks semmosen hands on -testauksen jossa vaikka treenaat viikon aina satunnaisesti valitun blogin treenejä ja sitten seuraava? :D

Bobby Jean (Ei varmistettu)

Holy crap!

Mulle kerrottiin, että tätä kautta oli eksytty mun blogiin. Piti tulla urkkimaan, että miten tätä kautta nyt eksyy mun blogiin. Pyhä kakka, minähän kiitän!

Hear Hear!

Voin kokemuksesta kertoa, että Endorfiinikoukun Elina on luonnossa ihan yhtä vaikutava, ellei vaikuttavampikin. :D  On mun vanhoja opiskelukavereita ja aina sai kyllä silmät pyöreinä ihailla sit energiaa.  (Moi Eltsu, jos tän näet)

Ele
Ele

Mitä mä oikein löysin! 8) Kiitos kiitos, oottepa te ihania! Luin miehelle kommentit ääneen ja hän sanoi, että "pitäiskö mun nyt kirjoittaa sinne, että tuossa se nyt rönhöttää sohvalla peiton alla läppärinsä kanssa". :D

Nelliina, Höps. Sun juttuja on ihana lukea. Ja Kiisa, häkellys. Mä vaan töhötän kovaan ääneen menemään.

 

Inka / alternatiiviurheilija.blogspot.com (Ei varmistettu)

Kiitti näistä! Löysin paljon uutta luettavaa!

Anu ja Minna (Ei varmistettu)

Herraisä, ollaanko myökin päästy tänne? Sellainen kummallinen kävijäpiikki, että piti tulla urkkimaan, onko kenties joku rohjennut kyseenalaistaa treeniemme tehokkuuden vai pohditaanko muuten vaan, kuinka kaiken maailman lahopäät saavat ilmaisuvapauden Internetin ihmeellisessä maailmassa. Yllätyimme kuitenkin positiivisesti, kiitos!

P.S. Toivottavasti blogissamme esiintyvän muodin, tyylin ja pukeutumisen suhteen annetaan pientä armahdusta.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

En uskaltanut avata kovin montaa noista. Alkaa ahdistamaan, kun itse on pakkolevossa (kiitos vain suomiflunssa). Sen sijaan otin suklaata. MUMSKIS!

minessan (Ei varmistettu)

Kiitos! Tässähän menee ihan sanattomaksi tällaisesta maininnasta :D Ja vielä missä joukossa tulee mainituksi!

Mog- (Ei varmistettu)

Oikeasti tosi innostavia ja kiinnostavia juoksuun enemmän keskittyviä blogeja on harmittavan vähän.
Thriatlonistit liippaavat läheltä, mutta juoksijoiden jutustelut on usein hiukan tylsää kilometrien listausta, joten jos hyviä tiedät niin pistäppä niistäkin listaa. :)

tiiti
ite puin

yoslene ja reenailija, kyllä hyviä blogeja kummatkin :)

sanu <3

Liikunnanvihaaja, olepa hyvä, mahtiblogeja pitää mainostaa :D

Lotta, sen nuo tekee, ei suositella luettaviksi rumatyhmäpäivinä (tai en tiiä pitäiskö lukea just silloin :D)

Arsenikki, niin meinaat semmosta "Tiitiä sattuu päähän ja aivoon" -teemaviikkoa :D

Bobby Jean, ole hyvä ja abseille terveisiä!

Kiisa, jotenkin helppo uskoa, sellaista määrää tehokkuutta olisi vaikea feikata :D

Ele, aww :)

Inka, no prob, uusia treeniblogeja on aina kiva löytää!

Anu ja Minna, haha :D Olkaapa hyvät!

A. Sinivaara, joo ei suositella silloin, kun itsellä polttelis treenaamaan, eikä pääse. Ehdottomasti, ei!

minessan, olepa hyvä, ihan ansaittu maininta :)

Mog- joo, juoksublogit on hankala genre, etenkin kun en itse ole mikään henkeen ja vereen juoksija, vaan semmoinen sunnuntaihölkkäilijä, mutta katsotaan, jos semmoisia tulee vastaan.

 

 

Vierailija (Ei varmistettu) http://www.annamuntreenaa.blogspot.com

Vähän myöhässä, mutta KIITOS! :) Anna täällä taas perinteiseen tapaansa huomaa kaikki jutut hieman myöhässä...

FFFifi
Fitness Führer

Jaahas...tässä menee sitten tämä päivä. Onneks ei oo töitä!

Kommentoi