Kirppisihmistyypit, joita vihaan.

ite puin

Kirpputorit, mikä mahtava tilaisuus laittaa itselle tarpeettomia tavaroita uusiokäyttöön lähimmäisille ja samalla saada vähäsen rahaa! Ai niin, onhan sielläkin tietenkin jotain vatipäistä. Esim. ne ihmiset, jotka siellä käyvät."Kamalan kallista"

Joo-o, köyhälle se maitopurkkikin on varmaan isohko sijoitus. Ja toki esim. ruuan hintapohdinta voi olla yhteiskunnallisesti merkittävää talouskeskustelua, mutta kiitos-mutta-ei-kiitos isoääniselle asiantuntemuksellesi kirppishinnoistani. En kaipaa ekspertin arviotasi neljän euron neulepaidan hintatason oikeellisuudesta (tai ennemminkin silmittömästä vääryydestä!!!111). Olen kirppiksellä myymässä niitä tarpeettomia tavaroita, jos haluaisin antaa ne pois ilmaiseksi, veisin Uffille."Onko sulla porsliiniastioita/leivänpaahtimia/muistoesineitä nuijasodasta?"

Totta kai! Tässähän ne roikkuvat henkareissa, näyttävät vain hämäävästi vaatteilta. Ja itsehän syön ruokani aina piikkikorkokengästä. Kuten nuijasodan aikaan oli tapana."Ihan vähän vaan tässä katson"

Juu, kiitos vaan mielenkiinnosta ja toki ymmärrän, että täällä vallitsevat viidakon lait ja vain nopeat saavat ne once-in-a-lifetime neljän euron neuleet, mutta ihan jos sen kolme sekuntia hillitset itsesi (ja etenkin ne katsomiseen yllättävän tarpeelliset vikkelät tahmatassusi), että saan nämä kamat henkariin ja itseni pois tieltä. 

"Kyllä minä siihen mahdun" *rits*

Entisen mekkoni iloisesti irvistävä sivusauma kiittää juuri sinua, ilmeisesti vain henkisesti S-kokoinen sovittaja. Ja olit näemmä kauluksen tarttuneen mähmän perusteella lähtenyt oikein transu juhlameikissäkin kirppiskierroksella."Palvelu pelaa"

Ymmärrän, että Stockalla mukanasi ties sun mihin piiloihin raahaamasi vaatteet ovat maagisesti takaisin paikoillaan heti seuraavana aamuna. Sama ei kuitenkaan päde kirppiksillä. Kiitos kuitenkin tästä laiskuutesi tarjoamasta tilaisuudesta parkour-tyyliseen kaupunkiurheiluun (ei, -SEIKKAILUUN)  pölyisten myyntipöytien alla.Ah. Helpotti.

Kommentit

Bemary_ (Ei varmistettu)

Mä oon toi eka! :D Ja vihaan noita tokia sydämeni pohjasta. Kuvalle iso REPSLOL (jos sen sanominen ei maksa mulle liikaa. Jos maksaa, meen johonkin semmoseen blogiin, jonka kommenttiboksissa saman voi sanoa ainakin 50 senttiä halvemmalla).

Lihavisto (Ei varmistettu)

Mää kyllä kauhistelen kirpparien hintatasoja, itellä ku ei oo oikeen pisnesnaisen vaistua ja myyn polkuhintaan;)Tuo kuvan yli-innokas sivustavetäjä vituttaa muaki ja toki nuo kaikki muutki:D Kuvasta plussaa, sain päivän parhaat naurut:D Ja nuijasotaviittauksista kans:D

Rhia
Evil Dressmaker

Mäkin oon kyllä toi eka :D tosin mulla on sen verta häpyä että en mee sanomaan sitä sille myyjälle päin naamaa vaan jurputan sitten itsekseni blogissani missä kukaan ei kuule. Mutta voin sitten senkin edestä vihata noita kaikkia muita.

Listaan voitaneen lisätä myöskin ne joiden mielestä on ihan oikein repiä myytävien tavaroiden tallella olevat alkuperäiset pakkaukset silpuksi. Kuten esim näppiksen alkuperäinen laatikko joka oli erityisen huolella umpeen teipattu (ettei vaan mitään pääse putoamaan ja hukkumaan) ja päällä luki kissan kokoisin kirjaimin mitä pakkaus sisältää (hiiri, näppis, usb-vastaanotin, käyttöohjeet sekä ajurit cd:llä), mutta ei, ihan pakko oli repiä laatikko väkisin auki ja NÄHDÄ kaikki ihan omin silmin. Kiva sitten yrittää myydä sitä alunperin ehjässä laatikossa ollutta tuotetta kun joku vitun vatipää on tuhonnut sen laatikon semmoiseen kuntoon että siitä ei selviä edes jesarilla... On varmaan samaa lajia tuon "kyllä mä siihen mahdun" kanssa.  Eihän se mitään haittaa vaikka saumat vähän repeilee koska täähän on vaan KÄYTETTY vaate... mieleen ei kumminkaan pälkähdä että se on JONKUN TOISEN OMISTAMA käytetty vaate.

AnneVee (Ei varmistettu)

Ihan ku olisit ollu Valtterissa myymässä!

tiiti
ite puin

Käsittämättömille hinnoille ja hölmöille myyntituotteille nauraminenhan on yksi suurimpia kirppishupeja, mutta sen voi toki tehdä sillain hienovaraisesti sisäänpäin hirnuen (kuten meikä) tai jälkikäteen selkään nimettömästi puukottaen (kuten meikä), ja olen melko varma, että näin Käytöksen kultainen kirjakin etiketin neuvoo :D

En tiedä sitten tuosta Rhian tapauksesta, että tulevatko ihmiset kovinkin useasti huijatuiksi tuolla lailla kirppiksillä, että paketissa esim. lukee "Ydinreaktori (kerran käytetty, vähän naarmuja jäähdytinputkessa)" ja sitten kun sen onnellisena uuden ydinreaktorin omistajana kotona avaa, paketti onkin täynnä pelkkää pakkausmateriaalia.

ElisaElisa (Ei varmistettu)

Kuva on ihan Loistava. Kiitos tästä kun jaat taidettasi kansalle!

Lyyti (Ei varmistettu)

Ahhahahhaa! Touché!

Ps. Eilen juuri törmäsin aiheesta tehtyihin teräviin havaintoihin osoitteessa http://paskatkirppisloydot.blogspot.com/

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin totta. Tosin mussa itsessäni on ehkä pieniä piirteitä noista kaikista. Kröhöm.

Listaan voisin vielä lisätä ne keissit, joilla on tulossa/jo olemassa jokin erite lahkeessa, ja se on heidän omasta mielestään ihan ok, että siinä sitten jatketaan sitä katselua ja kiertelyä.
t,Heidi

Maire/Kettukarkki (Ei varmistettu)

Hehehee! Just ton takia en pysty menemään kirppikselle myymään - hiillyn alle sekunnissa jos joku kommentoi jotain väärää.

tiiti
ite puin

ElisaElisa, taiteeni on kuten sieluni, söhröinen ja naivistinen :D

Lyyti, kiitti, pistänpä tsekkauslistalle!

Heidi, thänkgaad mää oon välttänyt tuollaiset ihan kokonaan :D

Maire, päättyneen kirppisviikon traumat vielä verevänä mielessä pitää vaan olla täysin samaa mieltä :D Muistais vaan vielä ensi vuonnakin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.