Korvausvaatimus

ite puin

Apuaah, multa on viety tunti! Tunti! Olen etsinyt kaikkialta, kysellyt naapureilta ja googlettanut, mutta ei. Ei sitä löydy mistään! Ei mistään!

Ja ihan varmasti tämä olisi ollut juuri se, jolloin olisin pessyt ikkunat, järjestänyt sukkalaatikkoni värien perusteella, säveltänyt kriitikoiden ylistämän sinfonian, ratkaissut energiakriisin, opetellut soittamaan konserttiharppua ja pari muuta pikku juttua, jotka on vain jääneet tekemättä tärkeämpien (kuten kissavideoiden) ajaessa edelle.

Olen laskenut tunnille arvoksi noin 15 800 euroa, reiluuttani vähän alakanttiin, kun on kevätkin ja kaikkea. Sen voisi siirtää tililleni välittömästi. Ei, en aio ostaa harppua, karkkia meinasin, tyhmä kysymys.

(Eikä auta sitten yhtään, että "No mutta, saathan sen takaisin syksyllä.". Eihän se ole ollenkaan sama, se on puoli vuotta vanhempi ja varmaan ihan erinäköinen, lihava ja viiksekäs.)

Kommentit

matu (Ei varmistettu)

Sun blogi on niin ihana ja ei voi muuta kuin ihastella sun kykyä kirjoittaa näin osuvia tekstejä! Hyvää kevättä sinne ja kiitos päivän nauruista :)

Vierailija (Ei varmistettu)

NO just sama kuin yllä Matu. Viimeiset kuusi iltaa olen skipannut yöpöytäkirjani, ottanut iPadin käteen, ja lukenut juttujasi, ikälopun vanhojakin, kunnes alkaa fysiikka pettää. Ja kyllähän se pettääkin, vars. aamuisin. Thanks anyway. Nih.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei vittu. Mua ihan hävettää, miten mulla meni MONTA MINUUTTIA tajuta mistä tänpäivänen postaus kertoo. Luin kolme kertaa tän tekstin läpi naama vakavana, ennenko tajusin ja repesin nauramaan.

Hävettää oma tajuamattomuus. Anteeksi, minulla on vähän pitkät piuhat. Ja ne on solmussa. UMPIsolmussa.

Ei mulla muuta :D

Marjia

Ei kait ny tunti mitään merkkaa? Minulta on varastettu kokonainen päivä!!!! Miten niin tänään on muka tiistai, häh?

tiiti
ite puin

Aww, kiitokset kehuista :D

Jäkimmäinen vierailija :D Joo, mikään ei ole ärsyttävämpää, kun se, että aivot sauhuten yrittää kelailla jotain juttua, että "mihis maailmanpolitiikkaan tai historialliseen tapahtumaan tämä liittyy" ja sitten tajuta, että koko läppä olikin joku "äitis oli kun sut sai" -tyylinen :D

Marjia, mun maanantait sais joku varastaa, kyllä.

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.