Kuinka ei pukeutua helteellä

ite puin

Koska aina on kiva kysymättä päteä ja neuvoa, annankin tässä muutaman kokemuperustaisen pukeutumisvinkin, joita välttää helteillä. Ikäväkseni tilanteet eivät ole lavastettuja. Aion silti sanoa, että ne ovat. Kas tässä siis täysin keksittyjä esimerkkejä heikosta hellepukeutumisesta:

Paita, joka on niin pitkä, että näytät kulkevan ilman housuja, muttei tietysti niin pitkä, että sitä voisi edes vahingossa luulla mekoksi. Raivokas helmanasettelu on uusi musta.

Kaikki harmaameleerattu. Kas, kuka olisi ajatellut: kuuma=hiki=märät läiskät. Toki vaikuttavin lopputulos tulee pukemalla em. väriset sortsit märkien uikkareiden päälle. Tajusin vasta myöhemmin, miksi kassaneiti palveli niin ripeästi sillä kerralla. Sehän luuli, että lasken alleni, jos hermostun. Taas.

Joka päivä samat isot aurinkolasit. Just trust me. Yst. Terv. Nimin. Käänteinen panda.

 

Kommentit

sku
broken biscuit

Tattis tästä! Ei tämä kyllä siltikään ratkassut mun suurinta ongelmaa eli miten sitten pukeutua helteellä. Nimim. Väärä vartalo.

UnnaNanna (Ei varmistettu)

Ei helvetti, jos excelöinnillä tosiaan saa tommosen ropan niin pakko vaihtaa alaa. Mä totesin taas eilen postissa ajokorttia vilauttaessani, että ilman tämän kesän pandoja ne ei välttämättä osais yhdistää mua siinä tököttävään kuvaan... Voi elämä, pitikin ajaa kortti kesällä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.