Lisää valmiimpia valmistuotteita

ite puin

Tällä viikolla on kihisty uusavuttomuudesta, erityisesti, koska kauppoihin on tullut valmiiksi paistettu jauheliha! Itsehän olen niin tysämielinen, että kun kerran syön purkkitonnikalaa ja toisinaan ostan duunilounassalaattiin valmiiksi paistettuja kanafileitä, en oikein millään päässyt (yritin kyllä) tähän paheksumisralliin mukaan. Höh.

Ai niin, ja koska inhoan arkijuuston höyläämistä (gaddäämn höylä on aina hukassa ja lopuksi jää epätasaisenkokoinen pala), enkä ole tainnut juurikaan viipaloida leipää omin pikku kätösin vuosiin.

Siinä paha missä mainitaan, tällä kertaa taco-mausteen seassa muovikipossa.

Ajattelinkin näin selkeästi puoliasiantuntijana ideoida lisää perikäteviä uusavuttomuustuotteita meidän ihmisten elämiä sulostuttamaan:

  • Valmiiksi irtirevitty avataan tästä -täppä. Tämä itseasiassa olisi varmasti merkittävä helpotus ainakin omaan arkeeni. Voisin suoraan ottaa voimatyökalut käyttöön pakkausten avaamisessa, eikä tarvitsisi pettyä itseensä ja maailmankaikkeuteen avataan tästä -täpän täysin turhalla riipimisellä, kun ei se paketti siitä ikinä kuitenkaan aukea.
  • Valmiiksi blokattu facebook. Yhdellä kätevällä valmisklikillä blokkaat heiaheiat, addressit, uusisuomi- ja suomi24-linkit, linkit hesariin ja bbc:lle, "vahingossa" avatut viruksia sisältävät tissivideota ja ennen kaikkea turhanpäiväiset status-päivitykset. Syöte korvataan kuvalla kahdesta harmaasta kissanpennusta lumisateessa.
  • Valmiiksi ravistetut ravistettava -tuotteet. Miten tällaista muka ei ole jo keksitty?
  • Valmiiksi ihan tosi kitkeräksi todettu mandariini. Näissä voisi olla vaikka joku leima tahi tarrailmaisin. Ja kuorimiselle joku vaikeusastekoodisto.
  • Valmiiksi syödyt täytelakut. Pussissa on jäljellä vain ne pahat ruskeat.
  • Valmiiksi paahdettu aamiasileipä. Siis samalla lailla kuin se menee aamuisin, paahdat leivän, unohdat sen vartiksi paahtimeen, kiireessä tiputat kylmän koppuran kotisi kissankarvaisimpaan kohtaan (eli mihin tahansa paitsi kissan nukkumiskoppaan), ja lopulta syöt karvattomat osat kylmänä.
  • Valmiiksi tavoitekokoiset tavoitefarkut. Eikun... hetkinen...

(kuva)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Alkoholiton Koskenkorva - vain sen raikkaan maun vuoksi!

Hiilihapoton hiilihappojuoma, koska se kuitenkin seisoo lasissa niin kauan, ettei siinä enää ole hiilihappoa!

Valmiiksi liotetut kuivaluumut - joka naisen aamu-unelma (vrt. paahdettu leipä!) :D

Musta pusero, jossa valmis kissankarvaefekti *uusinta keväthottia*!

Leikkeleet, juusto, kahvi, tee, jugga yms. joissa jo valmiina kissankarvoja; miksi odottaa, että Se Tekee Sen Kuitenkin -> syö ja nauti, älä odota!

tiiti
ite puin

Mää niin toivoisin, että täällä Lilyssä ois tykkää kommentista -mahdollisuus. Täällä naureskelen kuuminta keväthottia olevassa kissankarvapaidassani :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuin myös minä - siis alkuperäinen ehdottaja :) Kissa puolestaan makaa patterilla ja putoaa aina välillä unissaan *ryskis-räksis-mjoooooooooouh-mmmmm*.

Arsenikki (Ei varmistettu)

Valmis raejuustokaurapuuro some-integroinnilla fitness-innokkaille? Varmistussananakin oli liikunta, olen oikealla tiellä!

tiiti
ite puin

Joo! Semmonen sheikkerillä tehtävä versio, jossa on kuivattuja raejuustokikkareita! Ja aina kilahtaa fb-seinälle inspiraatiotiedote, kun sheikkeri vähänkään tärähtää!

Toinen haudutus

Jaa kotomaahanko eivät vielä ole rantautuneet easy peeler -mandariinit? Täältä Briteistä löytyy... Ja koska olen täysin mielikuvitukseton olio, lisää tapauksia tosielämästä: valmiiksi kulutetut farkut. Häh? Mutta joku vois kyllä oikeasti valmiiksi kutistaa sen pesussa katoavan 5 % vaatteista pois. Ei riitä matemaattinen lahjakkuus arpomaan, että mikä koko on kutistuman jälkeen oikea. ("Ai miten niin osta kalliimpia vaatteita?")

Mitenkään mihinkään liittymättä näköjään purin väsyneet aivoni ventovieraan kommenttilaatikkoon - pahoittelen. En tosin niin paljon että jättäisin kommentoimatta. Ignore.

tiiti
ite puin

Eikä :D Pitääkin alkaa olla kaupassa tarkkana, jos täälläkin olisi. Onko niissä joku semmoinen "repäise tästä" -täppä, josta koko mandariini kuoriutuu kerralla repäisten niinkun joku hedelmämaailman miesstrippari?

Sen mitä mää oon nähnyt käyttäjän itsensä kuluttamia farkkuja, niin ne ei juuri ikinä oo ratkenneet sillain seksikkäästi tosta puolesta reidestä tai jostain taskunkohdalta, vaan jotenkin vähän inhasti kuluneet puhki haaruksista ja sitten on jotku veriset pyörälläkaatumisjäljet polvilumpioiden kohdalla :D

Ja mää oon muuten aina salaa miettinyt, että kutistuukohan se kangas 5% niinkun pituus- vai leveyssuunnassa vai molemmissa.

Ja no worries, tämähän on just se place to whine :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Onko Suomessa jo valmiiksi paistettuja ja keitettyjä kananmunia ? :D Entä valmiiksi tehtyä kaurapuuroa?

tiiti
ite puin

Valmismunia ei taida olla, ne keitetyt olis aika loistoa duunihätäevästä, kun niihin ei oikein edes pysty tunkemaan mitä lisäainetta tai -maustetta vaikka yrittäisi :D Aika äskettäin tänne tuli semmoista pelkkää raakaa munanvalkuaista tetrassa, se on ehkä hifeintä tämän hetken Suomen munateollisuussaralla.

Valmiskaurapuuroakaan ei taida olla, siinä on kyllä jotenkin kaunis ajatus,kun miettii miltä se näyttäisi jähmettyneenä kaupan eineslaatikossa :D Mannapuuroa, riisipuuroa ja vispipuuroa on valmiina, tosin niissä taitaa muutenkin olla isompi haudutushomma kuin se pikakauriksen vedenkeittimen päällenapsautus.

(eikä täällä ole pekonikaakaotakaan, jota sulla oli kerran kuvassa fb:ssä :( , se on kyllä tehnyt muhun lähtemättömän vaikutuksen)

Vierailija (Ei varmistettu)

Valmiiksi paahdettuja paahtoleipiä löytyi ainakin Espanjasta ruokakaupasta vuonna miekka ja kilpi, kun käytiin siellä luokkaretkellä!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ens kerralla, ku tuun Suomeen, tuon sulle sitä pekonikaakaota :)

tiiti
ite puin

Säähän nyt sitten varmana ymmärrät, että tuollaista ei saa luvata hatarin perustein tai harkitsemattomasti :D

Nāiádes
Naiádes

Suomessa tarvittaisiin ehdottomasti valmiiksi (hyvin)kasvatettuja lapsia!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei kyllä kaupassa (Saarioisella?) on muistaakseni valmiskaurapuuroa :D Siinä on jopa hieno "tarjoiluehdotus"-kuva jossa puuro on tarjoiltu voisilmän kera...

Venlaalaa (Ei varmistettu)

Ruskeat (=SUKLAA) täytelakut on just PARHAITA !

tiiti
ite puin

Mehehe, nythän sitä valmiskaurapuuroa on tossa Lilyn mainosbannerissakin :D

Keksin sille muutaman kohderyhmän:

- ihmiset, jotka pelkäävät vedenkeitintä (ja siksi eivät syö pussipuuroja)

- ihmiset, jotka vain kovasti tykkäävät mikrottaa asioita

- ihmiset, jotka saavat kicksejä siitä, että repäisivät suojavan muovikalvon irti

- ihmiset, joiden mielestä elämä vain on ihan liian lyhyt ruuan sekoittamiselle

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.