Loma-countdown: 5

ite puin

Koska lomalle ei pidä lähteä leikiten tahi vain puolitiehen suunnitellen, tämän viikon ajan seuraammekin suoraan sanottuna tuskallisen yksityiskohtainen listan avulla kesälomallekarkaajan päiväkohtaisia toimenpiteitä.

Mitä siis tehdä, kun on vielä viisi (käsittämättömän, järjettömän, loppumattoman pitkää) työpäivää kesälomaan. Paitsi siis keksiä tarkentavia määreitä sanalle "pitkä":

  • Jatkuva lomanaloituksen miettiminen, sekä päivien laskeminen ja sääennusteen maaninen tuijotus. Sanoohan vanha sananlaskukin: mitä enemmän sitä mietit, sitä nopeammin se tulee. Ai, ei sano vai? No pitäisi sanoa.
  • Työeväiden tarkastuslaskenta ja syöminen. Tämä on tärkeä hoitaa hyvissä ajoin, jotta kaikki työpöydän laatikoihin jemmatut eväät ehtii varmasti syömään. Tai jakamaan huonompiosaisille, ts. heille, joiden loma ei vielä ala. Mikäänhän ei pilaa lomaltapaluuta, kuten nahistuneet pähkinät työpöydän laatikossa. Tai no, ne työt.

  • Sähköpostilaatikon alustava tyhjennys, eli se, jossa aktiivisesti pyritään siirtämään omat ihan täysin keskeneräiset duunit toisaalle lomien ajaksi. Nakitus- ja etsäviitsitsä-delegointimaileja ei kuitenkaan kannata lähettää vielä, vaan ne kannattaa vain kirjoittaa valmiiksi, ja lähettää juuri ennen kuin poistut toimistolta kuukauden lomille ja etenkin tavoittamattomiin.
  • Asioiden keksiminen, joihin verrattuna viisi päivää tuntuu lyhyeltä ja siten todella helpolta kestää: Suuret nälkävuodet, Leningradin piiritys ja se, kun jännään kohtaan jääneen lempiohjelman mainoskatkolla tulee kooste Vain Elämää-sarjasta.
  • Edellisen kohdan listan huomaaminen täysin tehottomaksi.

Kommentit

millamaaria (Ei varmistettu)

Nauroin taas ääneen (pyrskähtelin) lukiessa sun juttuja, ja täysin väärässä paikassa täysin väärään aikaan.. kiitos päivänpiristyksestä! :D ja mukavaa lomaa!

tiiti
ite puin

Haha, kiitoksia tämmöiset kommentit on erityiskivoja, kun ne tulee näihin oikeasti hauskoiksi tarkoitettuihin juttuihin :D Ja (toivottavasti) samoin!

Kommentoi