Loskakelin hyviä puolia.

ite puin

Heikompia ihmisiä voisi masentaa ulkona vellova vetinen loskakeli, mutta minä en lannistu. Vaan teen listan. Oikeasti en tiedä masentaako loskakeli tosielämässä ihmisiä määrissä, mutta hei, jonkun on palveltava marginaaliryhmiäkin.

  • Loskakeli = Kesä! Kesä! Kesä!
  • Vihdoinkin kumisaappaat ovat myös järkevä vaihtoehto, eikä pelkästään turhamainen.
  • Jos kaadut, voit kuvitella olevasi siinä lapsuutesi tarunhohtoisten kesien vesiliukumäessä. Ah Puuhamaa, ja vesipomppulinnojen alle kätketyt kannot *niisk*
  • Kävellessäsi kapealla jalkakäytävällä, saat virkistävän ja ihohuokosia supistavan kadunvarsisuihkun useilta  ohiajavilta autokuskeilta, säästät kalliit anti-ageing -seerumirahat.
  • Päälle aamupakkasella pukemasi talvitakki sekä tekokuitupooloneule muuttuvat hetkssä mobiili-spaksi, jossa saat yksityistä ja eksklusiivista kuumahoitoa.
  • Kaksi sanaa tasaisille kovapohjakengille: Surf's up! Vähän etelänmaiden meininkiä arkeen, katsokaas.
  • Enää ei tarvitse hyppiä vesilätäköihin yön pimeydessä estyneiden naapurien tuomitsevilta silmiltä piilossa. Koko kadun ollessa vesilätäkköä tämäkin lapsuuden riemunaihe uudelleenlöytyy automaattisesti.(Kesä! Kesä! Kesä!)

Kommentit

Rrroosa (Ei varmistettu)

http://www.lily.fi/juttu/se-tiiti-mysteerileipomosta-paivaa
^ postaukseen kommentoidakseni, ihanaa että joku muukin maailmassa tietää, että jäätelö kuuluu asiaan (oli kyse sitten kakusta, muffinssista, riisipuurosta (!), letuista, vispipuurosta tai muusta namista)! ^^

ps. ja tuplasuklaa+jäätelö = http://on-nea.blogspot.com/2012/02/diy-5min-mutakakku-kupissa.html

Lisbeth_Uuno (Ei varmistettu)

Heippa. Piti vaan sanoa, että tää on mun uus lempiblogi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.