Nimi pahentaa naista

ite puin

Koska minulla on Googlen takia edelleen lievähkö nimikriisi, leikittelen ajatuksella uuden nimimerkin keksimisestä, tässä muutamia suosikkejani:

  • Kapteeni Mahtava. Tämän nimen hyvänä puolena on sujuvan soljuvuuden lisäksi se, että se suorastaan vaatii kantajaansa pukeutumaan kiiltävän pinkeään spandex-asuun.
  • Musta Kostaja. Tai ehkä näin kevätvalossa Myyränruskea Kostaja? Pidän erityisesti nimen aidosti pahanenteisestä sävystä. Samalla voisin toteuttaa erään elinikäisen haaveen ja opetella uuteen nimeeni sopiva skeletormaisen naurun: muahahahhaaa!!
  • Jysäys. Vähän niinkuin Cher tai Madonna, mutta vähemmän kuin Sting tai Prince, eli nasevan tyylikästä yksinimistä ässyyttä.
  • Tohtori Kuolo. Tosin jos titteli+adjektiivi pitäisi valita edes jollain lailla realistisesti, olisin varmaan Diplomi-insinööri Itseääntoistava.

Ehkä pysyn tässä penisnimessä. Mutta miksi kaikki oikeasti hyvät nimet kuulostavat joltain, jota voi ostaa naisille suunnatusta seksikaupasta tai asialta, jonka joukkoliikennevälineessä kanssamatkustava lähimmäinen vapauttaa ilmaan syyllisen hymyn seuraamana? Ja vieläkin paremmin, miksi edellisiä ylipäätään voi kuvata samoin sanoin?

Kun Skeletor on mainittu, kuvakin pakosti seuraa.

Kommentit

Kaista (Ei varmistettu)

Kapteeni Mahtava: XXXXL-osaston keväinen seilorimallisto.

Musta Kostaja: Myydään naisille suunnatussa seksikaupassa. Miellyttävä silikonipinta, yksi värivaihtoehto.

Jysäys: äänekäs versio siitä, joka pääsee ilmaan joukkoliikennevälineessä.

Tohtori Kuolo: vaikutukseltaan tappava versiosiitä, joka pääsee ilmaan joukkoliikennevälineessä.

Älä siis noita ainakaan ota. Tiiti on parempi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Musta kostaja, jysäys ja tohtori kuolo kuulostaa kaikki nimiltä erilaisille, harvinaisen rankoille krapulaversioille... En ehkä suosittele.

Ihan hyviä ehdotuksia.

Oma lapseni totesi tänään päiväkodista tultuaan, että hänellä on ihan tyhmä sukunimi ja haluaa luopua siitä. Haluaa tulla kutsutuksi pelkällä etunimellään. Cherin ja Madonnan vanavedessä siis. Hetkinen... eihän Suomipopin Jaajollakaan "ole" sukunimeä. Taviksetkin voivat siis hylätä sen?

Itse toivoin lapsena, että nimeni olisi ollut Tiina. Mielestäni se oli coolein nimi ikinä.

Venlaalaa (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)

Miten olisi Dirty Dog? ;) Riittävän pahaenteinen ja sukupuoleton näin kirjoitettuna eikä viittaa siis mitenkään eläimiiin...

tiiti
ite puin

Kaista, no höh. Tossa oli mun kaikki ideat :(

Vieralija, totta, tuokin tulkinta on varsin hyvä.

Mari Johanna, mun nimi on Tiina, ja mua ärsytti aina, miten se on niin tavisnimi. Olisin ehdottomasti halunnut olla joku Silvia-Adalmiina tai muu erikoisempi.

Venlaalaa :D

Vieralija, kuulostaisi vähän Gangsta rap-nimeltä, ja mikäpä passaisikaan mulle paremmin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.