Oikeasti pelottavia halloween-asuja

ite puin

Nykyaikaista ihmistä eivät peikot ja muut satuolennot enää paljon pelota. Löytyyhän se  tieto intternetistäkin, ettei niitä oikeasti ole. Ja kaikissa teeveesarjoissakin pahikset vampyyreistä noita-akkoihin ovat vain trendikkään synkeästi pukeutuneita, pohjimmiltaan helläsydämisiä superrakastajia. Tässä siis päivitettyjä pelotusasuehdotuksia. Varautukaa vapisemaan saappaissanne!

  • Miia Nuutila. Ota mukaan vaalennettu afroperuukki keskijakauksella, tynnyrillinen nimeltämainitsematonta ruuansulatusjugurttia sekä avoin mieli, suoli ja tarpeettoman kuuluva ääni. Miehet voivat puoleestaan olla "se jumalattoman ärsyttävä Zalando-mies".
  • Selluliitti. Nykyajan suurin terveysvitsaus, joka takaa painajaiset ainakin puolelle lähiösi väestöstä. Säästeliään halloween-juhlijan valinta, tämä asu on kätevä tehdä itse vaikka munakennoista.
  • Asuntolainan korkovähennyksen poisto. Tämä asu on haasteellinen toteuttaa, mutta onnistuessaan sitäkin tehokkaampi. Katso kuinka keskiluokkaiset perheet pakenevat sankoin joukoin tieltäsi, ja nauti vallantunteesta.
  • Ruokateollisuuden salaliitto. Oli se sitten pelottavan kuuloinen E-koodi tai lisätty sokeri, kaikkihan me _oikeasti_ tiedämme, että ruuan tuottamisen (ja sen myymisen voitolla) sijaan ruokateollisuuden salainen tavoite on tappaa kaikki kuluttajat hitaasti myrkyttäen, kuten parhaimmissa kauhuelokuvissa konsanaan.
  • Pätkivä 3G-verkko. Hajoita ja hallitse -tyylinen psykologinen pahis. Juuri kun luulet saaneesii uusimmat netissä roihuavan paheksuntakeskutelun komppauskommentit ladattua, ja päässäsi jo laadit omaa käsittämättömän nasevaa komppausvastaustasi vaivoin älypuhelimellasi naputeltavaksi, kenttä katkeaa ja kaikki se 19 sekunnin odottelu paljastuu turhaksi. Joudut painamaan refresh-nappia uudestaan. Buahahahaa.

Tai sitten voit olla kummitus.

Kommentit

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

Käviskös rouva/herra Peräaukon Kutina? Ei tartteis erityistä asua, muuvvssit pitäis opetella.

tiiti
ite puin

Nina, Kyllä! Toihan on ihan mahtava idea pariskunnille teemapukeutumiseen! (Se on muuten jännä se mainos, kun lopussa se nainen ja mies sillain selkeästi henkisesti bondaa, kun molemmilla selkeästi kutisee takapuolessa, mutta lääke on löytynyt, "Voisiko tämä olla alku jollekin kauniille" -tyyliin.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis oikeesti se Zalando-mies, EN KESTÄ! Joka kerta kun se tulee ni teke mieli heittää jotain telkkarista läpi :D (niin siis kanavaahan ei voi vaihtaa tai käyttää mutea.....)

Kiitos muuten hauskata blogista, oon muutamia viikkoja seuraillut ja saanut monet hyvät naurut!!

Bella82 (Ei varmistettu)

Ei hitto että tää oli hauska :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.