Olet mitä syöt.

ite puin

Vaalivalvojaiseväät:- Koko elämänsä ankeassa vankeudessa kasvaneen eläimen lihapullia.

- Jostain todella kaukaa riistokalastettuja jättikatkarapuja (Varmaan ovat oikeasti kalastaneet delfiinejä hatuiksi, ja nämä ovat vain sivutuote). Marinoituna curryssä, jonka jalattomat lapset ovat omin pikkukätösin jauhaneet.

- Geenimutanttijalopenoja, jotka on täytetty teollisuuscheddarilla ja sitten kansanterveydellisesti uppopaistettu

Lisäksi n. 3 palaa kurkkua. Eli kyllä huomaa, että meidän perheessä äänestettiin Haavistoa.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä jonkun tohtori oetkerin äidin tekemää pizzaa extrajuustolla, tehotuotetun ross-508 eläimen siipiä ja villinä korttina melko porvarillista sveitsiläistä jäätelöä. ihanat vaalivalvojaiset.

Lotta Katariina
Pumpui

Meillä on keittiöorjan (minun) tekemiä runebergintorttuja. Mutta ei ole iso hefe suurmies eikä mikään ennen kuin sen mukaan on nimetty leivoksia.

häkkilintu

Jälkiuunileipää ilman e-koodeja, porkkanaa, kaalia, omenaa ja luomuvoissa paistettuja luomumunia. Huomaa että luulen olevani superihminen (joka tosin söi eilen kalapuikkoja ja suklaata että se siitä). 

Lotta Katariina, Runeberg se oli Runebergin rouvakin ;) kova hefe hänkin.

Lotta Katariina
Pumpui

Niin, kumman mukaan sitten onkaan nimetty, leivoksen kohteen vai leipojan. Minä kyllä nimeäisin omat leivokseni Lottaleivoksiksi enkä miehen mukaan.

aria (Ei varmistettu)

Jos jalapenoja geenimuuntelee, niin saadaanko silloin jalopenoja? :P

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Me kun korvattiin ne vaalivalvojaiset Super Bowlilla, niin vietiin umpijenkin naapurin kisakatsomoon mukanamme sitruunajäätelöä ja lakritsikastiketta. Lakukastikkeen saama suosio yllätti täysin!

tiiti
ite puin

Vierailija, hyvää settiä, en kiellä.

Lotta Katariina, itsetehdyistä leivonnaisista saa kyllä martta-pisteitä. Vaikka ne pullat olisi kenen tahansa mukaan nimetty.

häkkilintu, ja eekoodittomuudesta saa tosiaan superihmispisteitä :D

(Ja määkin kyllä nimeäisin pullat sun muut leipomukset itseni mukaan. Paitsi jos ne olisi pahoja, sitten nimeäisin jonkun semmoisen mukaan, josta en tykkää. Hitler-vanukasta ja Anssi Kela -torttua odotellessa.)

aria, ikävä kyllä ei, se on vaan kirjoitusvirhe. Parasta tietenkin olisi, jos se toimisi toisinpäin, ja väärinkirjoittamisella voisi muunnella geenejä.

A. Sinivaara,  oh, ihan parhausyhdistelmä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.