Opas aikuisiän sairastupaan

ite puin

Kun aikuinen ihminen sairastaa (etenkin viikonloppuna ja omalla ajallaan) on karhunpojat kaukana. Flunssaan ja sen sivuoireisiin (kuten vitutukseen siitä, että olet vapaapäivänä kipeänä) ei tule suhtautua leikiten. Tässä siis checklist keskitasoisen sairastuvan tarpeisiin.

  • Yliväkivaltaisia leffoja. Ylläpitävät sekä sivistystä, että keskittymiskykyä. Erityisesti suosittelen leffoja epidemiaksi leviävistä tappavista kulkutaudeista, jotka alkavat flunssan oireilla. Mutta zombietkin käy.
  • Tyyny- ja peittolinnake. Fyysinen suojamuuri tautia vastaan. Ja peikkoja, kuten kaikki lapsuudesta muistamme.
  • Hampurilainen. Mieluiten juustolla koska se auttaa ruuan kulkemista alas kipeää kurkkua sekä tuplana, koska more is more.
  • Vakaa heittokäsi käytetyille nenäliinoille. Ne voi sitten kerätä myöhemmin. Jos eivät kissat läpsi niitä sohvan alle, jolloin säästyy sekin vaiva.
  • Irtokarkkia. Kaikki ne säilytysaineet parantavat varmasti vastustuskykyä.
  • Sympatiasairastaja ja kiintiöhuolestuja. Ja mulle vähän lisää sitä irtokarkkia, että jaksan huolestua riittävällä tasolla.

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Täällä ihan aito sairastaja symppaa. Tosin en voi edes syödä irtokarkkeja, koska sokeri ei to-del-la-kaan toimi mulla vaan vauhdittaa taudin ihan uusiin sfääreihin. Joten marttyyrinä siirryn nyt inkivääripalasoppani jota myös inkiväärivedeksi kutsutaan, keittelyn pariin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä ollaan myös flunssassa. Uskon vakaasti, että mun irtokarkki+muussi+uunilenkki-ruokavaliolla tää kyl paranee alta aikayksikön!

annakarin
Anna Karin

Joo ja kaiken kruunaa dramaattisuus. Nimimerkillä  "mä kuolen, mun keho ei kestä tätä kuumetta."

Pienenä edes yritti esittää urheaa..

Mutta juuri nuo tekee sairastamisesta hauskaa :D

Mä oon aina ihan 7 taivaassa kun sairastun (siis flunssaan - pahemmat sairaudet EI KIITOS!) koska ainoastaan silloin koen voivani hyvällä omallatunnolla vain maata, katsoa maratoonina telkusta kaikkea skeidaa ja syödä mitä mieleen juolahtaa (koska kipeenä pitää syödä sitä mitä mieli tekee).  Ja yleensä nää vielä toimii = oon kipee vain muutaman päivän. Mikä on ihan hyvä sinällään.. sillä viikkoa myöhemmin ei enää oo niin kivaa kun haluaisi reenaamaan.

 

Nina Enroth

Hyvä, että täällä on muitakin, joilta flunssa ei vie ruokahalua. Mikään ei vie mun ruokahalua. Ikinä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.