Parannusehdotuksia Expendables 2 -elokuvaan

ite puin

Koska en vieläkään onnistu lisäämään kuvia Lilyyn (vaikka kuinka yritin korjata asiaa kiroilemalla äänekkäästi), en juuri nyt pystykään julkaisemaan sitä ihan itse ottamaani hupaisaa kuvaa kissastani (tulossa huomenna!!111!). Sen sijaan, otsikon mukaisesti kerron muutaman ilmeisen parannusehdotuksen Expendables 2 -elokuvaan, jota juuri kävin katsomassa:

  • Sen sijaan, että leffassa on joku nuori pimatsu, otetaan näyttelijäkaartiin yhtä museoikäiset action-naiset, eli ainakin Grace Jones, Brigitte Nielsen ja Linda Hamilton. Luultavasti pelkästään se seikka, että Brigitte Nielsen on muistaakseni vehdannut n. 75% tähtikaartista kanssa (ja vienyt yhtäsuuren prosenttiosuuden heidän omaisuuttaan vastaavissa avioeroissa) toisi aivan uudenlaista sävyä näyttelijäsuorituksiin.
  • Elokuvassa voisi olla enemmän poneja ja poniliitännäisiä juonikehitteitä. Sen sijaan, että pelastetaan joku musta laatikko, pelastetaan poni. Sen sijaan, että miehellä on tyttöystävä, miehellä on poni. You get the poni. Ehm... Point.Ei muuta.

Kommentit

sanumaria

Ponit ja kissanpennut. Always good. T: kakkusamis sanumaria

Lotta Katariina
Pumpui

Mä ehdottaisin lisää paidattomuutta Statham/Couture-osastoon. Ja ponit vois olla myös aika jees.

 

 

 

 

Mog- (Ei varmistettu)

Taidampa mennä leffan katsomaan jos kerran noi jutut sieltä puuttuu. ;)

Sarba (Ei varmistettu)

YleX aamussa viikon alussa väittivät että juurikin "vanhat" naisactiontähdet valjastetaan seuraavaan Expendables -leffaan. Hyvin tiedetty siis :)

tiiti
ite puin

sanu&Lotta, noniin, eiköhän sen pitäisi olla tällä puoltoäänien määrällä selvä, poneja ja kissoja ja paidattomuutta jatko-osaan!

Mog- :D

Sarba, hahah, parhautta! Parhautta! PARHAUTTA!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.