Pistää miettimään. Dark Knight Rises, meinaan.

ite puin

Viimeisin Batman - erityisviihdyttävää mäiskettä, kyllä. Mutta koska elokuva kuitenkin kesti noin miljoona vuotta, toisinaan testihenkilön keskittyminen usean minuutin pituisia tank chase scenejä tuijottaessa hieman herpaantui ja ajatus harhaili. Esim. seuraaviin:

  • Anne Hathaway. Siis kuinka ärsyttävä tyyppi voi olla? Maski päässä, ja silti sen jälkeenjäänyt perusilme ottaa päästä. Jos Anne Hathaway ja Kristen Stewart tappelisivat ja niiden päälle tiputettaisiin konserttiflyygeli, se olisi kyllä hyvä päivä.
  • Tyyppi, joka kirjoitti Kissanaiselle one linerit, mitä sinä ajattelit? OK, maailma on hajoamassa, ihmiset kärsivät, lapset kuolevat, jopa Batman on kaikesta tästä aivan masentunut ja palasina. Sitten tulee Kissananinen ja heittää jotain Onks Viljoo näkynyt -tyylin läpyskää. AINA. Mun on ihan helppo uskoa, että se pitää sitä lateksipukua ja juoksee ja ajaa jotain helvetinkonemopoa niissä korkokengissä. Ja että sen tukka ei mene ikinä takkuun. Mutta jumalauta, ei noita läppiä.
  • Batmanin silmämeikki. Miltähän se näyttää ennen kuin se laittaa sen päähupun päähänsä? Käyttääköhän se meikinpoistolappuja iltaisin tosi tunnollisesti, vai meneeköhän sekin joskus meikit naamassa nukkumaan?
  • Onkohan Batmanilla batman-kalsarit, vai vetääkö se kommandona? Jos niin, hiertääkö se puku?
  • Olikohan se pääpahis Bane bodannut siellä vankilassa, vai vasta sen jälkeen? Joutuukohan se ostamaan vaatteensa isojen pahisten erikoisliikkeestä?
  • Saakohan semmoisia hengityskypäriä eri väreissä ja myös naisten äänellä? Onko se samasta paikasta kuin Darth Vaderin hengityskypärä? Miten firma kannattaa, jos se myy vain kypärän vuosikymmenessä tai parissa?

Syvällisyyttä teidänkin keskiviikkoon!

 

(kuva)

Kommentit

tiiti
ite puin

Ärsyttävää, multa puuttuu otsikosta "the". Ärgh. Eikä sitä voi muuttaa, kun sitten muuttuu ehkäpä-kehkäpä kaikki linkkiurlit. Ärgh. Laitan sen sitten tähän: The. Noin.

Nora
Noran world

Asiallista mietintää. Mä mietin kans, että mitä Bruce Waynellä on siellä Batman-puvun alla. Ja sit mietin, et mitä Christian Balella on siellä puvun alla. :)

Anna Hathaway ei vaan niin sovi pahikseks, varsinkaan jos on nähnyt "Paholainen pukeutuu Pradaan"-leffan. Tsekkasin viime viikolla myös "Lumikki ja Metsästäjä", jossa Kristen Stewart on pääosassa. En tiedä onko leffan tekeminen vai juoni siinäkin niin ankeaa ja surullista kuin se naamallaan osoittaa, vai miksei voi edes loppukohtauksessa hymyillä.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Haha, tää oli paras arvio leffasta koko blogosfäärissä! Itseäni ei juurikaan kiinnosta koko pätkä, mut ehkäpä se on nyt kaiken hypetyksen jälkeen mentävä katsomaan. Oon vaan ihmetelly kun kaikki suhtautuu siihen niin vakavasti ja ylistää maasta taivaaseen - ei se nyt niin hyvä voi olla. Onneksi tiiti keskityit olennaiseen :)

Mulla on vain yksi asia sanottavana tähän postaukseen: listan kohta yksi, AMEN! :D

Blatheringspretty (Ei varmistettu)

Tuota silmämeikkiä olen itsekin miettinyt. Meikkaako Batman itse vai onko sillä maskeeraaja?

http://blatheringspretty.blogspot.fi/

iity-
Puolivahingossa

''Totaa, onks Viljoo näkyny?'' :-D Ai että, millonkohan tää mun naurukohtaus (minkä kruunas täydellisesti vielä toi kuvakin) loppuu?

Miksou (Ei varmistettu)

No johan on! En ole ikinä tajunnut leffan pituudesta narinaa, miksei sitten odota et se tulee dvdlle ja pidä omassa himassaan taukoja tai sitten rehellisesti lähde kesken leffan pois? Omalla kohdalla aika kului kuin siivillä ja mielestäni leffa oli todella tyylikkäästi tehty ja hyvin oli otettu huomioon myös The Dark knight-sarjikset. En tiedä ootko oikein kohdeyleisöä kyseiselle elokuvalle? Hathaway oli ihan kävelytyyliä myöten uskollinen Arkham asylum-pelin Selenalle ja mielestäni roolissa oikein erinomainen. Itse kävin katsomassa kyseisen leffan Lontoossa Imax-teatterissa ja olihan se kiva katsella isolta screeniltä ja olla tyytyväinen, että kaikki ohjaajat ei lähde 3D-paskaan mukaan. Propsit myös siitä, että kaikki joukkokohtaukset oli kuvattu ihan oikeiden ihmisten kanssa eikä tietokoneella monistettu. Tykkäsin kovasti! Vaikken mikään suurin Bättisfani olekaan, mun mielestä on vaan kiva ottaa asioista selvää etukäteen, niin osaa arvostaa ja arvioida leffoja monista eri näkökulmista.

nansk

Juuri kun pääsin miettimästä, että olenko ainoa, jota Anne Hathaway ei ärsytä :D Ainakin yksi ylempänä näytti olevan samoilla linjoilla. Eihän se nyt mikään pahis oikeastaan ollutkaan... Tai ehkä oon itsekin vähän sellainen vittumainen nainen.

Mietin kanssa niitä Batmanin silmämeikkejä! Mahtaa olla jytyä silmämeikinpoistoainetta. Tinneriä tai jotain. Ja Banen lihakset, oli vähän Tom Hardylla normaalia enemmän massaa. Melkein pelotti. (Sairaan hyviä kuvakulmia muuten käytetty siihen, että Banesta saatiin niin ison äijän näköinen!)

tiiti
ite puin

Miksou, hmm..aina oppii uutta, koska itsehän olen luullut koko homman perustuvan DC Comicsin sarjakuviin ja Anne Hathawayn roolisuorituksenkin ottaneen mallia eräästä vanhan koulukunnan Kissanaisesta. Sen siitä saa, kun ei ole kohderyhmää :D

Sinänsä tietenkin toisinaan kannattaisi lukea myös ihan ensimmäinen lause, jossa esim. tällä kertaa totean leffan olleen vallan mainio.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiedätkö, kysyin Bätmäniin hieman minua intohimoisemmin suhtautuneelta mieheltäni noista Pätmänin kalsareista (siis kiinnostaa analysoida niinku noita muita kohtia hohhoijaa). Ja KYLLÄ. Sitä ei jostain syystä (no ei oo ihme, ainakaan kun miettii minkälaisia noi viimeset pönötysleffat on ollu..) koskaan näytetä elokuvissa mutta sarjakuvissapa näytetään. Batman todellakin käyttää batman-kalsareita (ainakin joskus, ja jonkinlaisia).

Oh the satisfaction!

tiiti
ite puin

Nora, jep, sama Paholainen pukeutuu Pradaan -vaikutus mullakin, oon sen jälkeen vältellyt kaikkia Annen leffoja :D En tiedä, musta se ei vaan ole Kissanainen, siinä on jotenkin niinkuin ennemmin jotain koiramaista, ei kissaa :D Kristen Stewart on kyllä mulle vielä pykälää pahempi, Annella on sentään ilmeitä.

Vierailija, no mä tarkoituksella yritän välttää kaiken tosikkomaisen analysoinnin :D Ja hyvä leffahan se on, taitavasti tehtyä viihdettä.

niini :D Noi taitaa vähän jakaa ihmiset kahteen leiriin, vähän niinkuin maksalaatikko.

Blatheringspretty, hmm... meikkaiskohan Alfred?

iity-, ehkä ne lausahdukset olisivat olleet edes inasen uskottavampia, jos Kissanainen olisi kiskaissut huikan kossua lököttävien lateksihaalareiden takataskusta...

nansk, taitaa tosiaan vähän jakaa ihmiset tuo Annen valinta, määkään en vaan näe sitä jotenkin veemäisenä pahiksena, siitä tulee jotenkin sillain epäsärmikkäät miellyttäjävibat. Ehkä jos se olisi joku pikkuilkiö kirjastontäti :D Ja totta nuo kuvakulmat, hyvin saatu jättiläisvaikutelma. Pitäis hommata vastaavanlaisella efektillä peilit omalle salille :D

Vieralija, ahaha, ihan PARASTA!

 

 

 

 

kolme3
Arctic Avium

Mulla niiin ärsytti ku batmanin suu oli aina auki ku sillä on se maski päässä  ja viellä pikkasen kieliki näkyy niin onhan se vajakin näköstä... Mut veikkaan että sillä ei henki kulje nenän kautta siinä maskissa :D

Mutta muuten loistava elokuva! Haidi

Titta Marika

Olen lukenut Batman-elokuvasta jo lukuisia arvosteluita, mutta vasta tämä sai minut harhautumaan Finnkinon sivuille varaamaan leffalippuja. Niin monta kysymystä! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Sä olet oikeasti f i k s u! :D Kirjotat loistavan sarkastisella tavalla, että lähes jokaisen tekstisi aikana naurahdin ääneen yksinäni täällä hiljaisessa toimistossa. En ole ehtinyt pitkään aikaan blogiisi ja nyt luin taas monta sivua kerralla ja nauroin! Täytyy taas näyttää näitä poikaystävälle :) Etenkin tämä Batman-teksti viihdyttää häntäkin varmasti. Ja tuo reksia-tekstisi, aahhhaha, loistava! Ei muuta kuin erinomaista kesää ja keep on going!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hathaway ja Stewart, voi jukoliste miten rajoitetulla ilmekavalkadilla varustetut näyttelijättäret! Miehinen vastine on ehkä lähinnä Norriksen Chuck. Stewart ei oo mun mielestä ees nätti, joki-ikisessä kuvassakin näyttää etikkaa juoneelta, jopa ns. hymyillessään. Ja on vielä petturikin, soo soo.

Kissanainen olisi muutamien "nasevien" kommenttien sijasta voinut näyttää vaikka tissit.

Mua alko häiritsemään se Batmanin köhinä. Aiemmin se on ollut ihan mukavaa kuunneltavaa mutta nyt se ei vaan yhtään kuullostanut Balelta.

Onko väärin ihan vähän kiihottua siitä Banesta? (en ees yleensä tykkää noin isoista miehestä, siis ihan googlekuvat Tom Hardystakin näyttää että äijä on aika beefcake). Googlekuvat näyttää myös että hänellä on vähän hörökorvat, joihin oonkin sitten ihan heikkona :)

tiiti
ite puin

kolme3, totta! Tuon suu auki olemisen unohdin, huomasin itsekin. Luulisi että kärpäset lentää suuhun, kun ajaa sillä mopolla.

Titta Marika, eikö :D Suosittelen, ihan mojovaa mäiskettä ja synkeyttä noiden vastauksien lisäksi :D

Vierailija, aww, olipas kivasti sanottu (kaikille muille tahdon huomauttaa, että tuo kommentti ei ollut itsekirjoittamani, enkä myöskään maksa läheisilleni näiden kirjoittamisesta :D)

Vieralija, ahahah, ihan paras vertaus, kun tarkemmin ajattelee. Chuck Norris can kick ass, sentään. Musta Stewart on kyllä semmoisella vähän angstisella tavalla kaunis, mutta jotenkin se pelkkä etäinen ja elämänhaluton nätteys ei kanna kovin montaa leffaroolia. Ja kohina huomattu myös, liekö liittyi tuohon suuaukimaskiin :D Ja viimeiseen, ei, ei ole väärin :D

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.