Sen nolon kasvatusvaiheen piilotusvinkkejä.

ite puin

Toiveikkaille tuotan pettymyksen heti alkuun, kyse on siis HIUKSISTA. Mutta muillekin kuin minulle, jotka ovat ns. "not quite there yet" hiusosastollaan, tässäpä muutama kätevä arkipäivän niksi kriisistä selviämiseen. Tai ainakin sen peittämiseen, joka on lähes sama asia.

1)Loisiminen. Kyllä, se on aitoa omaa hiustani. Itselläs on ylimääräiset silmät. Ja maukuva ääni. Miinuspuolena kynnenjäljet kaula-poski-akselilla.


 

2)Pimeys. Se on paha- ja välimallintukkaisen ystävä, se. Miinuspuolena asioihin ja ihmisiin törmäily.


 

3)Naamanrutistaminen pienimpään mahdollisimpaan tilaan. Ta-dah! Suhteellisesti pidemmät hiukset vain pienellä lihastyöllä! Miinuspuolena piilevä beefcake-otsalihasten kehittymismahdollisuus sekä näyttäminen tyypiltä, jolla on kokoajan joko pidätysvaikeuksia tai ummetusta.


4)Luontevat peittämisasennot ja harhauttavat käsiliikkeet. No varmasti tämäkin jotain hämää, tai ainakin herättää keskustelun muualle ohjaavia kysymyksiä henkisestä terveydentilastasi. Miinuspuolena krampit sekä pukeutumisen hankaluus.


 

 

Kasvakaa sivuhuitulat, kasvakaa! Älä tule paha polkka, tule hyvä polkka. HETIHETIHETINYT.

Kommentit

sanumaria

Et käytä mun tulevaa kissaa tollai väärin! Tai siis mun kissa heti kun Risto saa TARPEEKSI VIIKKORAHAA ja voi tulla tänne taksilla. Siihen asti saat pitää. Ehkä tukka kasvaa shoteilla?

innanen (Ei varmistettu)

Saako noita huijauskeinoja lainata? Täällä ollaan nimittäin just ihan tasan samassa tuskailuvaiheessa. Paitti että mää en leikannu ottatukkaa. Koska en uskalla. Ja mun tukka on luonnonkihara. Näyttäsin typerältä.

Peeäs. Unohit pipot.

Ulla T. (Ei varmistettu)

Kokeile pukeutua vaikka tähän tai johonkin muuhun upeaan asuun, kukaan ei huomaa pot... kasvatusvaiheessa olevaa tukkaa siinä hurmoksessa.

http://media.topshop.com/wcsstore/TopShop/images/catalog/23X17ATPE_large...

Kuvan tarjoaa, surprise surprise, TopShop.

Ulla T. (Ei varmistettu)

Peeäs meidän äidin opiskelijaboksin matto näytti joskus ihanalla seiskytluvulla about samalta kuin tuo, ööö, kaunis vaate. Mut kierrätys onkin pop.

Hertta
Lilou's Crush

:D Hauskaa lauantaita!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.