Sijaiskärsijäeläimet.

ite puin

Eläimet, nuo usein pörröiset ja puhekyvyttömät kanssaeläjämme saavat kärsiä paljon vääryyttä teollistuneen ihmisen käsissä. Ja suussa. Eikä siis vähiten kielen kautta. Tässäpä pikakertaus pahimmista epäkohdista, ellei suoranaisista eläinherjoista.Laiskamato - Ei mato ole laiska, sehän on niin kiireinen, että syö ja kakkaakin yhtäaikaisesti. Tai voihan se olla, että mato on vaan huono organisoimaan, ja sitten sen juuri viimeisenä päivänä ennen deadlinea pitää turvautua varsin äärimmäisiin ratkaisuihin, jotteivät maansyöntiaikataulut pauku. Mutta silloinkin _oikeampi_ termi olisi ajanhallinnallisesti haasteellinen mato.Susiruma - No nyt tiedetään, miksi sudet ulvovat. Ne itkevät kaikkien pikkusieluisten pahanpuhujien ilkeitä sanoja. Yksin. Pimeässä. Kiitos sinun. Vihaaja.

  

Verokarhu - Karhu ei kanna veroja, eikä vie toisten omaa. Toki pl. Jogi-karhu, joka vie eväskoreja. Mutta sehän on piirretty ja siis lähes mielikuvitusta. Niin ja Nalle Puh, joka vie hunajaa. Mutta ei nyt siis nosteta muutaman poikkeusyksilön hälyttävää esimerkkiä koskemaan koko lajia. Arkipäivän käytännön karhuaminen koskee lähinnä puolukoita, joihin on varmasti jokakarhunoikeus. Ja jos ei ole, oletko itse kertonut sen karhulle?Sika säkissä - Tämäkin usein sanotaan kuin se olisi jotenkin lähtökohtaisesti _huono_ asia. Monelle sika säkissä voi olla pelkästään positiivinen yllätys. Jos esim. odotti napalmia tai rikottua lasia.Haista paska - No varmasti nuo merten hampaikkaat jättiläiset arvostaisivat edes hieman yksityisyyttä, ethän itsekään tahtoisi ruuansulatustasi leviteltävän arkipäivän elämässä, vai kuinka? Ellet esiinny siinä helkkarin raskaassa Activia-mainoksessa, jolloin tämä lausuma varmasti tulee todella tarpeeseen.Niin. Että pitääkö tässä alkaa heittelemään maalia äidinkielenopettajien päälle, että nämä vääryydet poistuvat? Ihan kuka tahansa saattaa yllättäen paljastua ennakkoluuloiseksi eläintenvihaajaksi: äitisi, lapsesi, naapurisi. Ole siis varuillaan!

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ja mieti nyt säästöpossujakin. Pakkosyötetään kolikoita ja sitten väkivaltaisesti tyhjennetään sisälmykset veitsen kanssa ulos (ellei ole käsillä sitä avainta) tai pahimmassa tapauksessa kolautetaan koko possu tuhannenpillunpäreiksi pöydän kulmaan.

häkkilintu

Poliittinen broileri = mitä viaton pikku höyhenmytty on tehnyt ansaitakseen tulla nimitetyksi jonkun toistaitoisen poliittisen vaikuttajatyypin mukaan?

 

sanumaria

Kauhean moni ihminen kärsii nestehukasta, enkä ikinä ole tajunnut että miksi. Ehkä siksikin sudet ulvoo. 

arsenikki (Ei varmistettu)

Muistakaa myös bakkanaalit, nuo napaseutujen riettaat bile-elukat.

ans(p)a (Ei varmistettu)

Mie en kestä, sie oot hauska! Tuli mielettömät sympatiat kaikille maailman kiireisille madoille!

tiiti
ite puin

A. Sinivaara, no totta. Barbaarista!

häkkilintu, ja toinen karkea väärinkäytös heti perään. Ihmisten pahansuopuudella ei ole rajaa!

sanumaria, voi olla, nestehukka huutaa tiskillä lisää shotteja, ehkäpä :D

arsenikki, ja nekin vielä. Sekin irstas biletys varmaan väsyttää aika ajoin, pitäisi ehkä perustaa bilenaaleille retriitti.

ans(p)a, seuraavalla kerralla anna kastemadolle kalenteri, älä tallaa päälle. Madolla on jo muutenkin tarpeeksi ajanhallintahaasteita :D

sanumaria

nestehukka asuu pullossa!

Vierailija (Ei varmistettu)

http://www.youtube.com/watch?v=S1HAmRIbC9I

Ei mulla muuta, kiittimoi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.