Sosiaalinen onnistuja

ite puin

Toisin kuin yleiseisti luullaan, ei tarvitse olla erityisen notkea saadakseen jalkansa tukevasti suuhun. Riittää, jos (kuten minä) on melkoisen kyylä ja tykkään tuijotella (ja toisinaan seuralle kommentoida) ympäristönsä eläimiä ja ihmisiä. Harrastan tätä etenkin tylsinä hetkinä, kuten löntystelyretkillä torin yli lähikauppaan.Joskus kuitenkin varsin hyvääkin tarkoittavat asiat tulkitaan olosuhteiden pakosta ihan kamalalla tavalla väärin, ja parhaimmassa tapauksessa ei edes saa mahdollisuutta tilanteen korjaamiseksi. Muutama esimerkki tulee mieleeni ei-vielä-riittävän kaukaisesta lähimenneisyydestä:

  • Torin toisella laidalla mies kantaa kaupasta ostamaansa todella jättimäistä vessapaperipakettia. Käännähdän parhausmiehen puoleen ja lohkaisen "Taitaa olla aika paska jätkä ehe-heh". Tietenkin juuri silloin näkökenttäämme saapunut nuori mieshenkilö katsoo hyvin surullisesti horisonttiin ja huokaisee kulkiessa ohitsemme.
  • Naapurin mummohenkilöllä on todella runsaasti ruokittu pikkukoira, jota hän näyttää ulkoiluttavan vastakkaisella puolella jalkakäytävää. Hihkaisen kuuluvan innostuneesti:  "Aahaha, siinä se läskijalka lyllertää! On oltu ruoka-aikaan kotona." Vasta kuuloetäisyydelle tullut noin minun ikäiseni nainen uutuuttaan suorastaan kiiltävissä ja varsin reisille anteliaissa paljettimikrosortseissaan mulkaisee minua murhaavasti ja nopeuttaa askeltaan. Mennessään nykii housujaan alemmas.
  • Toripululla on joku roska tarttunut jalkaansa, ja se räpistelee siitä irti hyppimällä yhdellä jalalla hassusti. "Hhhahaa, ei taitaisi tuolla päästä juoksukilpailuihin.". Ja TOTTA KAI samaan aikaan tulee vastaan mies pyörätuolissa.

Argh. Taidanpa tehdä jonkun hiljaisuuslupauksen. Heti.

Kommentit

Lotta Katariina
Pumpui

Suosittelen myös kauhistelemaan kovaan ääneen myyntiartikkeleita vaate- ja kenkäkaupoissa. Ihan salettiin on joku just vieressä ko. asiaa sovittamassa kun huutaa "Millainen urpo suostuis laittamaan noi jalkaan?"

tiiti
ite puin

Lotta Katariina, kyllä! Ja sitten pakosti yrittää jotenkin todella teennäisesti ja täysin läpinäkyvästi valehdellen pelastaa tilanne: "....*köhhh*, niin siis just luin uusimmasta Trendistä, että urpous on niin in tänä keväänä, ja siis sillain kärsinhän yleensäkin näköhäiriöistä...*köhhh*".

Tosin olen joskus ollut myös se sovittavakin osapuoli, ja siinä vaiheessa lähinnä vain nauratti, kun näki, miten jäätävän paljon niitä kommentoijia hävetti, kun ne huomasivat, että mä seläntakana sovitin just sitä niiden parjaamaa kampetta. Tai ehkä ne vaan tajusivat mielipiteidensä vääryyden, kun se oli oikeasti tosi hieno, eikä mikään kammo :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Buaahhhhhhh nauroin anteeksi buahahhaahah

kultahillokala

Eikä, miten tuttu tunne..täällä toinen nolo..

Varmistettu vierailija (Ei varmistettu)

Tyrskin taas täällä taustalla. Oot niin paras!

Pivi

Jukka viuhtoo käsillään aina selittäessään, ja onnistuu autoillessa ajottamaan ne nyrkin heilutukseksi tai keskariksi edellä ajavan peruutuspeilistä tulkittavat liikkeet tietysti aina tekemään liikennevaloissa tjsp. Tänään kaupan kassajonosta se esitti mulle jotain "ratsastan hevosella" imitaatiota, ja kun mä hirnuin (silleen julkisen siveästi sisäänpäin) kanssaihmisten ilmeitä, niin ihmetteli kun en tajunnut sitä "laita se lapsi nyt sinne karuselliin istumaan ootellessa" viittomaa - "kun siinä karusellissa on niitä hevosia".

Pivi

*epälausevamma*

 

Taikaponi (Ei varmistettu)

En tiiä kuuluko tämä tähän kategoriaan, mutta entäs se kun menee invavessaan välttääkseen ikävän jonotuksen " koska ei tänne kuitenkaan mitään invalideja tule! ". Viivyt tietysti vessassa korjailemassa meikkejä jne tosi tärkeetä. Kun olet vihdoin valmis ja avaat oven, ulkopuolella on odottamassa mies rullatuolissa avustajansa kanssa. Jäädyt hetkeksi ja lopulta päädyt poistumaan paikalta matkien Notre Damen kellonsoittajaa. NOLOA, miksen vaan voinut kävellä normaalisti ulos??

Rhia
Evil Dressmaker

Taitohan se on tuokin, ei ehkä ihan supersankaritaito, mutta taito kumminkin.
Listaan voitaneen lisätä jos on kaverin kanssa ruokaostoksilla ja luulee kaverin tulevan kärryineen takanasi. Kääntyy katsomaan kärryihin ja toruu epäterveellisyydestä kaveria joka on lastannut kärryihin useamman pullon limsaa. Sitten nostaa katseensa ylös ja toteaa että eihän se olekaan kaveri vaan joku täysin tuntematon ihminen joka katsoo sinua suu auki, silmät hämmästyksestä pyöreinä. Näin meillä...

Bemary_ (Ei varmistettu)

Justiinsa eilen kailotin marketin vaateosaston ohi mennessäni, kuinka karsea väri beige on (jotain arsen väristä siihen käytävän reunaan oli tarjolle laitettu) enkä vois kuvitellakaan pukeutuvani moiseen, niin eikös samantien takaa ohi hiihtele nainen pukeutuneena kokobeigeen hameeseen. (Ja koska oon paha, aloin tietysti nauraa, joskin sentään ääneti. Joku roti mullakin.)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.