Tahattomasti pelottavimmat blogityypit top3

ite puin

Kirjoitustaito ja toimiva Internet-yhteys, hieno yhdistelmä:

  • Puhun itsestäni koirani/marsuni/kuolleen isoäitini suulla -blogi. Mustin mami lähti nyt ostamaan moottorisahan, jääkiekkomaskin ja lipeää.
  • Toisten ihmisten kuvat -blogit. Kyllä, minä keräilen kuvia vieraiden ihmisten kodeista ja elämästä. Öisin teeskentelen heidän olevan ystäviäni ja sukulaisiani. Ai creepyä? Pöh, lausuit varmaan "inspiroivaa" väärin.
  • Unelmakengät ja -laukut -blogit. Unelmakengät? Ja missejä pidetään tyhminä, kun he sanovat unelmoivansa maailmanrauhasta ja ihmisten välisestä hyvästä tahdosta.
  • Epämääräiset maailmassa on virhe-blogit. Menisit sinäkin jonnekin sotimaan ja näkemään nälkää, niin saisit oikeita ongelmia. Ja opettelisit laskemaan.

 

Kommentit

Arttorius (Ei varmistettu)

Hahaa, kiitos nauruista.

wasp (Ei varmistettu)

: D entäs "hyvän mielen blogit" ??

Vierailija (Ei varmistettu)

kyllä mä oikeastaan sisällyttäisin tän sun oman blogis tohon Epämääräiset maailmassa on virhe- kategoriaan ;)

tiiti
ite puin

Ja mää kun en ihan rehellisesti uskonut, että se, että tarkoitan tolla viimeisellä kohdalla juurikin tätä blogia voisi mennä keneltäkään ohi. Ei tuu edes hymiötä, kun olen niin hämmentynyt.

Kirsikkapuiston Kirsikka (Ei varmistettu) http://kirsikkapuistonblogi.blogspot.fi/

Mun mielestä pelottavinta on se, että nuo toisten ihmisten kuvat -blogit (tai copypasteblogit, kuten itse sanon) ovat niitä suosituimpia.

tiiti
ite puin

Haha, onneksi olen kiitettävästi ulkona kaikesta blogiskenen nokkimisjärjestyksistä :D (vai :( ) Kyllä mä satunnaiset inspiskuvat tietty ymmärrän, mutta se, että koko blogi koostuu siitä, että haaveilee, että olisi toisenlainen koti, elämä, vaatteet ja asuinkaupunki on vähän hassua. Kai jossain Kälviällä asumisessakin on hyvät puolensa.*

 

*En tiedä mitään Kälviästä, käytin sitä esimerkkinä, koska sillä on hassu nimi. Oikeasti se saattaa olla vaikka Suomen Pariisi.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Haha, Kälviä - Suomen Pariisi!

Mitähän tähän sanoo Joroinen, joka on kuitenkin julistautunut Savon Pariisiksi...?

Vierailija (Ei varmistettu)

No hei daa unelmakengäthän voi ihan hyvin niinku saavuttaa!!! Joku tyhmä maailmanrauha nyt ei tuu valmiiks ikinä, että ihan daiju pitää olla jos sitä toivoo, tiäksä.

Arjen takaa

Hei noita oli kyl neljä!

Mut mä en selvästi lue tarpeeksi blogeja: kolme ekaa oli täysin vieraita konsepteja. Ja täytyy kai lisätä että onnekas minä!

Enne

Lisäisin listaan ehdottomasti waspin mainitsemat "hyvän mielen blogit", joissa vietetään aina raukeita aamuja nautiskellen vihersmoothieta ja vastapaistettuja sämpylöitä tuoreen hesarin kyytipoikana (ilmeisesti samaan aikaan kun mä kusetan koiria loskassa kahlaten, kietaisen kylmentyneen kahvin naamariin ennen pysäkille juoksua ja noukin viikon hesarit postilaatikosta perjantaisin, ihan vaan jotta voin kiikuttaa ne seuraavana päivänä lukemattomana lehtikeräykseen), hipsutellaan itsekudotuissa töppösissä pitkin valkoisia lautalattioita (en tiedä kummalle enemmän, töppösille vai valkoisille lautalattioille, mutta silti: AAAARGGH! Tai ehkä se on se kaikenmaailman hipsuttelu, hipsiminen ja muu epämääräinen hiiviskely (kuka saatana hiiviskelee omassa himassaan??!)) , esitellään valoa tulvivia kuvia sunnuntaibrunssista nauravien ystävien kanssa  (meillä tilataan ehkä pizzaa ja vittuillaan krapulaisille frendeille facebookin tsätissä viime yön kännipäivityksistä), toivotellaan lukijoille perjantaisin "suloista viikonloppua, kaunokaiset!" ja asetellaan maljakkoon joka viikko tuoreita, sisutukseen mätsääviä leikkokukkia (mä just tapoin meidän viimeisenkin rahapuun). Näissä blogeissa aika usein myös kotoillaan, leppoistetaan ja rentoillaan.

Some seriously scary shit, sanoisin, ja samaan hengenvetoon ihmettelen, että onko mun (ja mun kaverien) elämä jossain vaiheessa nyrjähtänyt johonkin epämääräiseen, astetta raadollisempaan rinnakkaistodellisuuteen?

 

Vieras (Ei varmistettu)

Kengistä ja laukuista unelmointi on kyllä hieno asia. Ehkä sitten johonkin niistä SIJOITETAAN vuoden säästöt, tai no joo, todennäköisemmin otetaan kulutusluottoa tai maksetaan osamaksulla. Sitten vielä ihmetellään miksi ei naisia ole johtotehtävissä enempää.

Asiasta kukkaruukkuun, tän päivän julkkisdiili oli myötähäpeää herättävin ohjelma ikinä. Naisten joukkue sai kasaan 1700 euroa. 1700! Ja selittelivät sitä sillä, että heillä ei ole "miljonäärituttavia" koska ovat vain kotiäitejä. Miten minusta jotenkin oudosti tuntuu siltä, että olisin itse kerännyt vaikka yksin enemmän rahaa hyväntekeväisyyteen kuin nuo naiset yhteensä. Eikö ne oikeasti tunne yhtään ketään joka tienaa edes vaikka 5000 euroa kuussa?!!

Kumiankka
Kelluva maailma

"Enne"n kommentti voitti mun internettini tälle päivälle. Jees, ei muuta kun kotoillaan.

Valtava Keskimääräinen Jänis (Ei varmistettu)

Mulla on hyvänmielenblogi. Siellä kerron mun kissasta (en "äsken kävin hiekkalaatikolla"-muodossa, herra paratkoon!). Hyvä mieli tulee siitä, että koko lähipiiri säästyy kissajutuiltani, kun jättävät blogin lukematta ja siten niitä vituttaa vähemmän. Itselläkin on sitten parempi mieli, kun kaikki ihmiset ei vihaa ihan niin paljon kuin olisi mahdollista.

Kommentoi