Turhakkeita, joille olen sittemmin antanut periksi

ite puin

Näin perusmuutosvastarintaisena vastustan kaikkea uutta, olettaen niiden olevan humpuukia tahi ansa. Joskus sitä kuitenkin joutuu syömään sanansa:

  • Valmiiksi raastettu tai viipaloitu juusto. Joskus ajattelin ihan tosissaan, että on uusavuttomuutta olla raastamatta itse juustoaan, viipaloinnista puhumattakaan. Sittemmin tajusin, että kotona leivottu piirakka maistuu paremmalta ilma n raastinrautaa ja rystysiä veressä. Lisäksi saan tasaisesta valmisviipalekoosta outoa mielihyvää
  • Puolikkaat talouspaperiarkit. Hehheh , sama paperi kuin ennenkin, enemmän reikiä. Mutta! Vähänkö tuntuu superekologiselta, kun käyttää vain puolikkaan arkin kuollutta puuta. Käytännössähän pelastan maailmaa.
  • Suihkussa levitettävä kosteusvoide. Nauroin tälle pitkään ja hartaasti, kunnes ostin sitä vahingossa, kun luulin sen olevan suihkuaippuaa (olen varma, että identtiset pakkaukset ovat tahallinen ansa). Voi että, täällä minä olen suihkussa ja rasvaudun samalla. Samalla! Säästyneellä ajalla opettelen varmasti jonkin uuden kielen tai hyödyllisen taidon!

Kommentit

sanumaria

Valmiit viipaleet on muuten joskus kilohinnaltaan halvempia kun itseviipaloitava juusto! terveisin hintakyylä Lidlistä

tiiti
ite puin

Uu, halpaa JA järkevää, ne vaan paranee.

CougarWoman
CougarWoman

Mä sain melkein kulinaristisen orgasmin tai ainakin origamin kun tajusin että ne valmisviipaleoltermannit on justiinsa mitoitettu reissumiehille.

tiiti
ite puin

Sama, mä en edes kamalasti tykkää reissumiehestä ja oltermannista, ja silti joskus ostan niitä, kun ne on niin luodut toisilleen :D

Vadelma

Älä turhaan tuhlaa hienosti brändättyyn suihkussa levitettävään kosteusvoiteeseen, kun normivoide toimii aivan samalla tavalla. Levittyy kostealle iholle kuin unelma, usein toimii suihkusaippuan korvikkeena mainiosti, kosteudesta ohentunut koostumus ei jää pitkäksi aikaa öljyisäksi iholle ja loput voit kuivata pyyhkeeseen. Tadaa, pehmeä ja kostetettu iho vähemmällä hölväyksellä!

bbu (Ei varmistettu)

Suihkuvoiteet taitavat olla Niveaa, tuskin siitä kauheasti halvemmalla pääsee, vaikka minkä purkin sinne kylppäriin veisi.

tiiti
ite puin

Totta, ellei tee ite niinku fight clubissa. Ootan, milloin tämä alkaa näkymään tiedostavissa hyvinvointiblogeissa.

tiiti
ite puin

Vähempi hölväys, se kuulostaa hyvältä!

Suvi K.
Sisunainen

Unohdit tärkeimmän: kanasuikaleet. Paketista pannulle ilman salmonellariskiä.

tiiti
ite puin

Mää en oo oikein näihin vielä innostunut, ei ne musta oo turhia, mutta kun munsta se suikaleklöntti näyttää jotenkin suolilta/aivoilta :D

Nyymi (Ei varmistettu)

Hahaa! Samaistun kaikkiin näihin kohtiin :D muutenki nyt kun sain näpit kommenttiboksiin asti, täytyy kiittää ihanasta tuottamastasi tekstistä :) oon seuraillu jo suht piiitkään, mut en koskaan oo kommentoinut. Oot yksi blogimaailman parhaista. Kiitos omintakeisesta tyylistäsi!

tiiti
ite puin

Hihii, kiitos! Kehut ei oo ikinä turhakkeita :D

Seregi
Sekaisin Seregistä

Lukion historian opettajani tapasi sanoa, ettei pyörääkään olisi keksitty, jollei ihminen olisi laiska

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.