Unohda verkostot, nyt meikkivinkeillä läpi lasikatosta!

ite puin

Suoraan alkuperäisestä, ilman yhtäkään ylimääräistä ajatustyötä, käännetyt uutiset ovat ehdottomasti lempiuutisiani. Tänään esimerkiksi tämä Iltasanomien superhyödyllinen vinkkilista työhaastatteluun."Tutkimuksessa ilmeni, että haastatteluun ei kannata saapua liiallisessa meikissä ja hajuveden kanssa kannattaa muistaa kohtuus. Toisaalta myös liian vähäinen meikki ei ole sekään hyvästä.Stern suosittelee valitsemaan kultaisen keskitien, kun valmistautuu työhaastatteluun.

- Vaikuttaa siltä, että luonnollisuus on  tie menestykseen.    Tässä pahimmat meikkimokat työhaastattelussa:

    •    rikkonaiset kynnet (merkki hermostuneisuudesta/huonosta valmistautumisesta

    •    Haaroittuneet latvat hiuksissa (merkki laiskuudesta)

    •    Suttuinen silmämeikki (merkki juhlimisesta)

    •    Tekorusketus (liiallinen lomailija)

    •    Kirkkaan punainen huulipuna (Vallanhimoinen)

    •    Vahvasti piirretyt kulmat (ylimielinen)

    •    Liiallinen hajuvesi (huomionhakuinen)

    •    Huulipuna hampaissa (hulimaton)

    •    Ei ripsiväriä (tunnepuolen ongelmia)

    •    Meikkivoiteen rajat (ei kiinnitä huomiota yksityiskohtiin)

    •    Peitetty kauneuspilkku (epärehellinen)

    •    Virheettömyys (haluaa pomonsa työn)

Pidä huoli, ettet siis sabotoi mahdollisuuksiasi saada työpaikka heti kättelyssä.
"

 

Ilmeisesti sen lisäksi, että työhaastattelijoilla on niin mikroskooppisen tarkka näkö, että he erottavat kaksihaaraiset hiukset, heitä myös kiinnostaa sekä peitetty kauneuspilkku (entä jos se on peitetty isommalla kauneuspilkulla, onko se puolestaan merkki liiallisesta rehellisyydestä?) että liian virheetön meikki. Ja mitäpä tuota kiistämään. Onhan se lähes jokainen päivä, kun esim. näissä insinöörihommissa kuulee työtovereilta kommenttia läpinäkyvästä (vai siis epäilyttävällä tavalla läpinäkymättömästä?) meikkipyrkyryydestä. "Kattokaa, ei taaskaan yhtään kajalia poskella, toi on niiiiin ylennyksen perässä".

Tosin piti hetken miettiä, että miksi ilman ripsiväriä olevalla naisella on tunnepuolen ongelmia, mutta sitten tajusin. Varmaan siksi, että tokihan AINOA asia, joka estää naista käyttämästä ripsiväriä on se, että myrskyisän tunnekuohun aiheuttama valtoimenaan ryöppyävä itkukohtaus saa meikit tosi ikävästi leviämään. Ja voi itku, miltäs sitten tyttö näyttäisi. Ei yhtään nätiltä, niin.

Kommentit

tiia_

Joo, just ton kontrolloimattoman itkemisen takia en käytä koskaan ripsiväriä. :D

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Ripsarin sutiminen on jäänyt minultakin viime aikoina vähemmälle ja nythän se syykin selvisi, kiitos! T: tunnevammainen

Marjo
Saa olla

"Huulipuna hampaissa (hulimaton)"

O-ou, tuon jutun on kyllä kirjoittanut joku todella huolimaton. Olikohan hänellä huulipunaa hampaissa?

Arjen takaa

Voi Marjo minkä teit kun piti just tehdä sama hieno huomio... Mahtava lipsahdus!

Seregi
Sekaisin Seregistä

Mun äiti on jauhanut siitä, että kynnet pitää olla siistit, kun menee haastatteluun. Siksipä istuin käsieni päällä edellisessä haastattelussa.

Toimitus
Toimitus

papum5_150.jpg

 

Gitla (Ei varmistettu)

Oi. Kerran en päässyt siihen työhön, mihin hain (huoltoaseman kahvilaan töihin), mutta sain sitten paremman työn myöhemmin samaksi kesäksi. Ylipäätään olen työllistynyt oikein hyvin. Olen varmaan riittävän keskinkertainen.

Ripsaria käytän kyllä tosi harvoin (ehkä olen kuitenkin vedellyt sitä haastatteluihin mennessä?). En jaksa pestä sitä pois, joten miksi laittaa arkena. Sitäpaitsi kun menen urheilemaan, en jaksa pestä sitä silloinkaan pois, enkä halua miettiä, onko sitä pitkin poskia. Ehkä siis olen tunne-elämältäni epävakaa, koska inhoan meikin pois pesemistä tai vastaavasti valumista pitkin poskia. Vai huono meikkaaja, koska en osaa käyttää vedenpitäviä meikkejä? Inhoan myös pakkelikerroksen tunnetta naamallani. Jep. Epävakaa mikä epävakaa.

Mutta jos näistä tyypeistä (punaiset huulet, rikkinäiset kynnet ym.) olisi kuvat ja sitten vieressä "korjattu" versio, niin varmaankin ymmärtäisin heti, mitä on ajettu takaa. Ystäväni ei saanut joskus paikkaa yksityisellä terveysasemalla, koska näytti liikaa mallilta. Sairaat ihmiset eivät ehkä halua nähdä liian kauniita ja laitettuja hoitajia? Henkilökohtainen näkemykseni on, että joku muu ei halunnut nähdä ko. hoitajaa siellä töissä.

Vattu

Kiitos vinkeistä! Mulla olisi haastattelu heti kun saan ajan sovittua. :D

AnneVee (Ei varmistettu)

Siis pitäskö mun ny vinkata mun miehelle kesätöitä hakiessa, että enempi ripsaria?

tiiti
ite puin

Ihanaa, mua itkettää kaikki tämä sisarellinen samanmielisyys parasta aikaa :´´´´) Ja se että on torstai. Ja kaikki, oikeastaan. *niisk*

Ja tosiaan, kyllähän noissa joku todella piilotettu totuuden siemen on, tosin sen ehkä voisi tiivistää muotoon: "älä näytä roskiksesta heränneeltä, äläkä sirkuspelleltä, äläkä eteenkään roskiksesta heränneeltä sirkuspelleltä"

Kommentoi