Uu-uu, uusia juttuja Lilyyn

ite puin

 

Lilyyn on lähiaikoina tulossa hirrmuinen määrä uudistuksia ja parannuksia, ja ajattelinkin antaa tämmöisen kuningaskuluttajamaisen lahjomattoman (paitsi, jos ko. lahjat ovat hyviä, tietenkin) näkemykseni teknologisten harppausten vaikutuksista bloggarin elämään:

  • Yksittäisiin kommentteihin vastaaminen. Eli vielä vähäsen aikaa kerkeää pitää tämmöistä blogia kuin meikä, jossa kommentteihin vastaamisviivettä voi vitkuttaa viikoiksi, jos vaan selkäranka kestää syyllisyydentunnetta! Ja minullahan kestää.
  • Kommenteista tykkääminen. Eli uudistuksen jälkeen lukijat voivat tykätä kaikista "Luuleksää olevas jotenkin hauska" -h8er-kommenteista. Ja itkettää jo valmiiksi stressaantunutta bloggaria. Ai miksi bloggari on stressaantunut? No tietenkin siksi, että nyt sen pitää vastata niihin kommentteihin. Kaikkiin kolmeen. Toisaalta, uudistuksen jälkeen nimeltämainitsematon bloggari voi itse tykätä niistä mystisistä "olet paras" -kommenteista. Säästyy sitten aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse itse kommentoida blogiinsa anonyyminä kuin kerran ja välillä vain tykkäillä siitä omasta kommentistaan. Että tämä on vähän tämmöinen kaksipiippuinen juttu.
  • Kuvapainotteisempi etusivu. Vihdoinkin mun superfiltteröidyt pikselimössöt pääsee vielä enemmän framille! Sitten vain odottelen, että Kamera-lehdestä soitellaan hampurilaisten taidekuvausvinkkejä.
  • Leveämpi blogi. Eli viimeinkin myös minun naamakuvani mahtuvat blogiin ilman mikrotasolle skaalausta.
  • Responsiivinen sivusto. Eli sen lisäksi, että voidaan kaikki hämmästyttää ystävämme taas kerran uudella sivistyssanalla, whinet voi lueskella kitinäpasselissa koossa! Ja mun päänkuvatkin skaalautuu.

 

Ja se kaikkein ensteks mahtavin asia:

  • Koska keskimmäinen nimeni on (toisin kuin henkkareissa lukee) Muutosvastarinta, pääsen uudistuksen jälkeen osaamisalueistani luontaisimmalle, eli raukkamaisesti kitisemään ennen-kaikki-oli-jotenkin-paremmin -tyylisesti.

(kuva)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtavaa, että uudistus on haukuttu jo valmiiksi! Tärkeimmät tehty, Lily!

tiiti
ite puin

Seuraava uudistustoive: semmoinen "en tajunnut kommenttia" -nappi sen tykkäämisen ohelle.

tiiti
ite puin

Apuaah, tän oli kyllä tarkoitus olla ihan huumoristeksti. Ihan sillain, kun noi uudet jutut on sen verran kivoja ja käteviä, että en usko, että ketään voisi niistä olla tosissaan tykkäämättä ja sillain ajattelin, että kaikki muutkin tietty ajattelee samoin.

Että ampuakseni itseäni lopullisesti jalkaan ja avatakseni postauksen juonen, ainoa asia, jolle tässä postauksessa vittuillaan olen minä. Siitä, että mulla on leveä naama ja olen toisinaan aika laiska vastaamaan blogikommentteihin.

Arsenikki (Ei varmistettu)

Mun mielestä kommenteissa pitäis olla alkolukko. Tai oikeestaan koko intternetissä. Mutta kiva että on kevättä muutosvastarinnassa!

tiiti
ite puin

Se on kuule just tommoset kuivan rapsakat puujalat, joiden takia se kommenttien tykkääminen tarvitaan :D

Nina Enroth

OMG nyt mä vasta tajusin, että jatkossa saan entistä isompia säkillisiä laihdutusrasvoja testattaviksi.

tiiti
ite puin

Mutta hetkinen, tarkoittaax tää nyt myös samalla sitä, että mun takapuoli alkaa näyttää leveeltä tässä blogissa?

sanumaria

Whuuut? Sanoix Lily mua just läskix?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.