Uu, uusi Lily. Testing, testing... 1, 2, 3.

ite puin

Siinä missä työtyömaanantaini alkoi it-tukea tarvinneilla työläppärin käynnistymisvaikeuksilla (raukka, ei sekään tahtonut jatkaa vielä duuneja), Lily-maanantaini alkoi kliksuti-klik-mitäs-täällä-onkaan-tyylin ihmettelyllä.Ja ohoo, täällähän saa taustavärejä ja fontteja ja vaikka mitä. Säädäti-sääd. Ikävä kyllä, ikisuosikkimuotoiluani, vilkkuvaa tekstiä, ei ollut vielä valittavissa. Lienee erehdyksessä unohtunut. Ja kappas, oman jutun alle saa listattua lisää omia (ja muiden) huonoja juttuja, noistahan saa paskaläpän päättymättömän loopin!Tämähän melkein houkuttaisi tekemään uuden bannerin, mutta onneksi vain melkein. Horse's assillä mennään. Tai pony's.

ps. huomatkaa sivutaustavärivalintani, arseenvärinen (niille, jotka ovat aikaisempaa blogiani seuranneet, palava rakkauteni tähän sävyyn lienee tuttu).

Kommentit

Joanna Palmén
Rönsy

Tämähän oli hyvä kiteytys uudistusfiiliksistä! Komppaan. Mutta onks toi pony's ass? Mä olen aina lullut että se on sen pää.

tiiti
ite puin

Joanna, ahahhaaa, ei oo totta :D Osaan oman bannerini ry:stä tässä terve. Se (nyt kun otan ja katson *khrm*) siis on tosiaan pääpää, eikä se toinen. Taisi jossain mun vanhassa olla pony's ass (seliseli).

tiiti
ite puin

Tuli mieleen tämä.

Joanna Palmén
Rönsy

Huh, pelkäsin loukkaavani, jos se olis ollu ihan ite piirretty pony's ass.

sanumaria

Arsenväri <3

tiiti
ite puin

Joanna, edes mun avantgardistisella paint-taituruudella ei ehkä sais noista sekoittumaan.

sanu, sepä <3 Tarkemmin katsottuna en oo ihan varma, onko toi sillain arsevärikelpoisa, ehkä säädään vaan näyttöä niin kauan, että se on...

AnneVee (Ei varmistettu)

Ei oo minun arse tuon värinen.

tiiti
ite puin

AnneVee, no toi on semmoinen kevättalven henkeen sopiva lilahtavan sävyinen paleltuneen huurteinen jääarse.

RVA K-M (Ei varmistettu)

Comic Sans, anybody? :)

sanumaria

Ei kai sentään :D

tiiti
ite puin

RVA K-M ja sanu, sekin lienee tulossa päivityspaketissa tuon blink-tekstin kanssa! Toivo elää :D

Kommentoi