Uusi elämä, mutta helpommalla

ite puin

Syksyllä on luonnollista haluta aloittaa se kuuluisa uusi elämä, kääntää se proverbiaalinen uusi lehti. Aikakauslehdet pursuavat kaikenmoista hyvinvointi- ja mielenparannusvinkkiä. Jokaisessa teeveeohjelmassa joku elämäntapa-asiantuntija kertoo välittömästä muutostarpeesta.Mutta hitto vie, miksi nuo vinkit ovat aina niin hiton työläitä. Pitäisi muka "tehdä jotain". Koska itse olen kuitenkin aivan liian laiska tekemään minkäänlaista oikeaa konkreettisia toimia vaativaa muutosta (ja olen oppinut hyväksymään ja rakastamaan tätä piirrettä itsessäni), tai suunnanvaihtoa, ajattelin vain lusmuilla tästäkin vuodenajasta vanhoja tuttuja tapojani snadisti viilaamalla ja niitä sitten merkittäviksi elämänmuutoksiksi väittämällä.

  • Teen muutoksen ruokavaliooni!Laitan leivälle juuston ennen leikkelettä. Ja todella villeinä päivinä salaatinlehdenkin vasta viimeiseksi. Ensi vuonna taas käännän järjestyksen.
  • Saneeraan elämänrytmiäni! Vaihdan herätysäänen puhelimesta
  • Päätän nousta virkeänä jokaiseen uuteen aamuun! Torkutan neljästi entisen kolmen sijaan.
  • Opin kuuntelemaan itseäni! Loppuupahan se suihkussa laulaminen.
  • Rikon rutiinini! Laitan kengän vasempaan jalkaan ensin. Ja hurjana päivänä myös sukan.
  • Teen asennemuutoksen arkeen! En opettele pitämään tiskaamisesta, mutta myönnän, että tiskaaminen voisi pitää minusta. Jos se olisi tosi rapsakkaasti humalassa ja tuntisi olonsa epävarmaksi.
  • Muutan tyyliäni! En luovu tennari-huppari-aikuisuudesta, mutta ostan myös värillisen hupparin mustien lisäksi. Harmaa on väri.
  • Olen huolitellumpi! Vaihdan tarrarullan. Huomenna.
  • Laajennan kulttuurituntemustani! Tositeeveekin on korkeakulttuuria, jos väittää katsovansa sitä kulttuuriantropologisessa mielessä.
  • Kasvan ihmisenä! Pipo päässä olen pidempi. Ja toppatakissa leveämpi.

Siinä se, uusi uljaan syksyinen minä!ps. Huijasin tuossa juusto-asiassa. Let's face it, luonnotontahan se olisi.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos mahtavista vinkeistä, kyllä näillä selätetään syysmasennus ja alotetaan uusi elämä ihan puhtaalta pöydältä! Mutta epäilen kyllä tuota tarrarullan vaihtoa omalla kohdalla...se ei välttis ole mahdollista, koska käytössä on edelleen sama tarrarulla jonka hankin vuonna 2009 kun muutin ekaan omaan asuntoon.

Vierailija (Ei varmistettu)

Juusto kannattaa laittaa päällimmäiseksi leivälle vain siinä tapauksessa, että leivällä on myös keitettyä kananmunaa. Jos munan päällä ei ole mitään suojaa sitä menee ärsyttävästi kynnen väliin.

sea (Ei varmistettu)

Juusto laitetaan leikkeleen päälle vain jos leipä aiotaan mikrottaa tai muulla tavoin lämmittää, jolloin juusto sulaa.

Heinijee
SuperHeini

Aina juusto leikkeleen päälle!! Kaikki muu on luonnotonta!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.