Vaihtoehtoisia ratkaisuja kansakunnan alkoholiongelmaan.

ite puin

Kotiviikonlopun teeveetarjonta on suorastaan jäätävä. Miksi ihmeessä "kokoperheenohjelma" tarkoittaa vammauttavan aivokuollutta, kokoperheen zombieilleko näitä tehdään? Miten ja missä ja miksi kukaan haluaa katsoa kankaanpääläistä random-raimoa esittämässä väkinäistä versiotaan jostain Pate Mustajärven tekemästä (ellei siis ole ko. raimon pahin vihamies), tai vielä parempaa, hänen leikki-ikäistä lastaan tekemässä samaa rumissa lappuhaalareissa ja mätsäävissä neonvärisissä asusteissa? Tai no, Pate Mustajärveä.


Neljän tähden illallinen - Ymmärrän, että viihdetoimistojen sponsorisopimukset velvoittavat osallistujalistan suhteen, mutta eihän näitä tyyppejä huolita julkkiksiksi edes Seiskaan. Lisänä "ahihihi, en oo koskaan keittänyt perunoita, ohohups" - tyylinen innostuneisuus ja perehtyneisyys ruuanlaittoon. Miksi? Miksi?

Talent - Ennen tottelemattomille lapsille sanottiin, "syö vihanneksesi, tai myydään sinut mustalaisille". Nykyajan kestämättömät kauhukakarat lähetetään ilmeisesti Talentiin nöyryyttämään itseään. Kun aborttia on liian myöhäistä tehdä, valitaan sitten se seuraavaksi pahin. Lisänä alentuvasti tsemppaavat niin-olitko-sä-jostain-kuuluisa-tuomarit "Tosi ihanan koskettava kainalopieruversio Mozartista *niisk*, sä meet niin jatkoon". Mukana myös tuskaisimmat, teennäisimmät ja typerimmät välijuonnot ikinä.

Biisikärpänen - Tavikset laulavat. Niin uutta! Näitähän ei ole nähty lähes juuri ollenkaan. Värisevää ääntä, sävelkorvattomuutta ja totaalista lameutta. Nuff said. Tai no, sitä juontaa Lorenz Backman, varmaan kestosuosikki listan ensimäisessä ohjelmassa.

Big Brother - Voi, kunpa kaikki nämä ihmiset olisivat ystäviäni! Katsominen on vähän niinkuin olisi jonkin Sedulan shottibaarissa "Apukoululaiset juo ilmaiseksi" -iltana ainoana selvinpäin, mutta vammaisempaa.

Seuraavalla kerralla, kun eduskunnassa pohditaan, miksi Jeppe juo ja sillä on kalliita kansanterveydellisiä vaikutuksia, voisi laskuihin ottaa mukaan myös läpisurkeat ja tarkoituksettomasti myötähäpeääherättävät viikonloppuiltojen telkkariohjelmat? Ärh. Voi miksi en ole jo todella humalassa?

Kommentit

Mirjo (Ei varmistettu)

Voi apua. Apukoululaiset juo ilmaiseksi. Toi pitäis melkein nähdä. Järjestetään? Sille sais varmasti ohjelma-aikaakin, niin pääsis samalla tienaamaan.

6000 (Ei varmistettu)

Jätkä on nero. Ja sun pitäis ilmottaa johonki lehteen, että rupeet kirjottaa niille nyt kolumnia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.