Valintoja

ite puin

Asioita, joita olisin voinut tehdä ylimääräisen tunnin aikana:

  • opetella flambeeraamaan
  • lukea Hemingwayta
  • opiskella keskiaikaista hopeataontaa
  • voimautua
  • muistella piin desimaaleja

Asioita, joita tein ylimääräisen tunnin aikana:

  • nukuin

Hyvä valinta, sanoisin.

Kommentit

Toinen haudutus

"Ottaja, antaja, kananpaskan kantaja" opetettiin mulle lapsena. Mikä aika mukavasti summaa kellojen siirtelyyn liittyvät aivoitukseni. Elämiseen ihan kaikkien ihan kaikki aika menee kumminkin. Mikä -tun pakko on ensin pimentää aamuja ja sitten puolen vuoden päästä iltoja, ihan tällaisten herkkäunisten kiusaksi? En ole venäläisen hallintokulttuurin ylin ystävä noin muuten, mutta tämän asian ne osasivat ratkaista oikein päin jo pari vuotta sitten.

Arsenikki (Ei varmistettu)

En huomaisi koko asiaa ilman talouden yhtä kelloa joka ei siirry automaattisesti. Sekin on autossa jolla tulee ajettua ehkä kerran viikossa ja samallahan tuon siirtää. Tää on taas näitä asioita joista ihmiset valittavat vain valittamisen ilosta, kun muutosvastarinnan nimissä pitää nukkua huonosti viikko koska mielensäpahoitus ja evil byrokratia.

FFFifi
Fitness Führer

Mä en ole ikinä tajunnut, että mikä ihmeen ylimääräinen tunti? En mä vaan löydä sitä mistään.

tiiti
ite puin

Kyllä mä ainakin joka kerta huomaan sen tunnin siirron. Kiitos mummomaisen tasaisen uni- ja ruokarytmini, nousen saman unimäärän jälkeen joko tunnin normaalia aikaisemmin tai myöhemmin ja päivä on siten saman verran pitempi tai lyhyempi. Mää en tajua miten sitä ei huomaa :D

Ja on kesäaika/talviaikasiirtely mustakin melkoisen hölmö tapa, en mä keksi sille mitään järkevää syytä. Tosi pimeetä täällä on talvella ja kesällä tosi valoisaa kuitenkin.

Arsenikki (Ei varmistettu)

Mä nukun korvatulppien ja silmämaskin kanssa ja herätyskellotan itseni ylös joka aamu samaan aikaan niin ehken siksi huomaa sitä tunnin muutosta. Ei se valoisuuden muutos minusta niin iso oo.

Sinänsä tuommosessa systeemissä ei oo mitään järkeä munkaan mielestä mutta ei siitä ole mitään haittaakaan. Paitsi se auton kello.

tiiti
ite puin

:D En tiiä miksi, mutta mulle tulee tosta jotenkin mielikuva Michael Jacksonista sensory deprivation -tankissa :D

Mutta joo, noinhan sitä ei varmaan huomaa, ja mullakin se tosiaan on vain se yksi tunti siinä päivässä, ei se sen pidempään traumoita.

Arsenikki (Ei varmistettu)

Oon halunnut semmoista jo kauan sitten, mutta kuulemma talouden muiden jäsenten mielestä se ois creepy. Tosin aattelin enempi sitä yhtä sokeaa supersankaria jonka nimeä en just nyt muista mutta se oli myös tankissa.

tiiti
ite puin

Minusta tommoiset tankit on jotenkin täysin aliarvostettuja sisustus- ja käyttöesineitä. Enkä edes muista koska olisin nähnyt semmoisen sisustuslehdessä tai -blogissa.

Vierailija (Ei varmistettu)

No joo, jos on onnistunut tasaisen unirytmin hankkimaan, niin ymmärrän että voi se eka aamu ja sen jälkeinen ilta mennä vähän eri ajassa kuin aiemmin. Sitä taas en hiffaa, että miten esim. eräs sukulaiseni voi oikeasti mielestään saada siitä yhdestä tunnista unirytminsä menemään viikoksi päin helvettiä -eikä ole iästä kiinni, se on ollu tällanen sen lähes 30v. mitä on tunnettu- kun taas jos se menee jonnekin juhliin ja tulee kotiin aamukahdelta ja menee nukkumaan kolmelta edelleen humalassa, niin se sotkee korkeintaan kaheks vuorokaudeksi sitä rytmiä... Kallistun siis minäkin sen puolelle että se, joka nukkuu viikon huonosti siksi että kelloa siirrettiin tunti on ihan vaan systeemille-periaatteesta-vittuilija :P

tiiti
ite puin

Siinä saa olla jo aika paljon omaa yritystä ja harrastuneisuutta mukana, että saa viikoiksi pilattua rytminsä :D Ei sillä mullekaan sen kauaskantoisempia seurauksia ole, kuin että se ko. päivä on lyhempi tai pidempi.

Ville-setä (Ei varmistettu)

Se ei muuten oo niin kauheen ihmeellistä hommaa se flambeeraaminen. Pidetään hiukset ja liesituulettimet pois liekistä ja muuten "annetaan palaa". :)

tiiti
ite puin

Ja kulmakarvattomuus on sitä paitsi uusi musta. Karrellepalaneen musta :D

Suvi_ (Ei varmistettu)

Äh, ihmettelin tässä just et miten ulkona voi alkaa olla noin pimeetä vaikka kello ei oo ees viittä, ai niin, kellojen siirto.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.