Uudet tukisukat

Tilasin viime viikolla netistä tukisukat töitä varten, ja suureksi ilokseni ne kolahtivat postilaatikosta juuri kun olin lähdössä eilen iltavuoroon! Minulla on pidemmän aikaa särkenyt ja pakottanut jalkoja jos olen joutunut pidemmän aikaan jossain seisomaan ja nyt hoitotyötä tehdessä jalkasäryt tulevat vastaan lähes joka työvuoro. Koulun ensiapu kurssilla opettaja ohimennen kehoitti kokeilemaan tukisukkia ja päätin hetken asiaa mutusteltuani tarttua tuumasta toimeen! Aikaisemmin pidin niitä ehkä vähän mummojen juttuna, mutta tässä sitä ollaan. 

Perehdyin hiukan aiheeseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Seisomatyöhön tarkoitettujen lievän kompression tukisukkien on tarkoitus parantaa jalkojen verenkiertoa ja näin ennaltaehkäistä jalkojen väsymistä ja turpoamista. Pitkiä aikoja paikallaan seistessä veri pakkautuu jalkojen alaosiin, jolloin verisuoniin kohdistuu liikaa painetta ja veri alkaa tihkua ulkopuoliseen kudokseen. Tästä seuraa jalkojen turpoaminen. Tukisukkien idea on antaa tarvittava tuki, jotta pohjelihas ja verisuonet saavat pumpattua veren takaisin ylös sydämeen päin. 15-18mmHg:n paine on riittävä terveen ihmisen työsukkiin.

Tilasin tukisukkani tukisukat-shopista (linkki alla). Sivusto oli todella helppokäyttöinen, informatiivinen ja miellyttävä. En usein jaksa selailla mitään verkkokauppaa matkapuhelimella (ilman sovellusta) saati sitten ostaa mitään, mutta kyseisellä sivustolla sain sukat ostettua käden käänteessä lounastauolla. Tuotteiden kohdalla selitettiin tarkasti kenelle kyseiset sukat olisivat sopivat sekä avustettiin oikean koon valitsemisessa. Tämä oli todella tärkeää, koska olin täysin amatööri tässä projektissa. Tilasin 14,90 euroa maksavat pinkit bambutukisukat, ja en voi ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen muuta kuin kehua niiden toimivuutta! Saa nähdä miten pidemmällä tähtäimellä toimivat. 

Blogi tukisukat.jpeg

 

tukisukat-shop

https://www.tukisukat-shop.com/

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *