Meidän olohuone

image.jpg

Meidän olohuoneen ja itseasiassa koko kodin sisustus on lähtöisin olkkarin tapetista. Tapetti löytyi jo 1,5v. ennen kuin se laitettiin seinään. Ihastuin siihen sattumalta ja kävin aina välillä katsomassa tykkäänkö siitä edelleen. Muut asunnon tapetit on valittu sopimaan tähän tapettiin. Ajatuksena oli aluksi maalata kaikki seinät, mutta onneksi päädyttiin tapetoimaan! Jotenkin lopputulos toi mielestäni pienen tuulahduksen vanhaa meidän uuteen kotiin. Jokaisessa huoneessa meillä on eri tapetti, mutta sävyt pysyvät samana koko asunnossa. Lähdin liikkeelle ajatuksesta, että kodista tulee ”greigen” sävyinen. Jotenkin suunnitelma muokkaantui ja nyt meidän koti on harmaa-valkoinen. En kuitenkaan koe väriyhdistelmän olevan kylmä, sillä väriä ja lämpöä tuovat tekstiilit ja vanhat huonekalut, mitä olen kuljettanut mukanani. Olohuoneen ja eteisen tapetit ovat Fiona Wall designin tuotantoa. Osoitteesta www.fiona-walldesign.com löytyy mielestäni ihania tapetteja erilaisiin koteihin.

Kuvassa myös muutama pitkäaikainen haaveeni: Kartellin Ghost-tuolit. Ne sopivat täydellisesti näin pieneen huoneeseen, jossa yhdistyy ruokailutila ja olohuone. Puusenkki on JUVI Productionin ja se on käsitelty valkoisella vahalla. JUVI Production sijaitsee Vantaan petikossa ja sieltä saa hyvän palvelun lisäksi myös esimerkiksi keittiöitä. Kalusteet ovat puuvalmiita ja ne saa käsitellä itse tai suunnitella sekä toteuttaa liikkeessä. Lisäksi huonekalut ovat saatavilla useissa eri kokoluokassa, eli meidänkin senkki on tavallista kapeampi ja erittäin käytännöllinen ja hyväratkaisu tilan kannalta. Suosittelen lämpimästi! Senkin vetimet myös liikkeestä. Osoitteesta www.juvi.fi löytyy kalusteista ja toiminnasta lisää tietoa. 

image.jpg

Tämä on lempipaikkani olkkarissa. Aikaa saa kulumaan kahvikupillisen ja eri sisustuslehtien parissa niin, että kahvi usein jäähtyy kuppiin, kun löytyy mielenkiintoisia kohteita tai muita juttuja. Lehtien lisäksi hyvä nurkka myös Pinterestin selaamiseen 😉 Korkeat lattialistat ovat kehystävät huonetta kivasti, ne saimme vanhemmiltani, koska olivat jämiä heidän rakennusprojektistaan. Miehelläni oli haave vanhasta lankkulattiasta ja se toteutui ja sai värikseen vanhan ajan värikartasta valitun harmaan. Lattia on aivan ihana, mutta kolhiintuu harmillisen helposti. Silti se on varovaisuuden arvoinen sillä tuo tähän vanhaan taloon rutkasti lisää tunnelmaa. 

image.jpg

Neilikat ovat vaihtuneet hortensiaan, mutta sävy on pysynyt samana. Tämän kukan sain kummitädiltäni, joka kävi meillä ensimmäistä kertaa, hyvin tunsi talon emännän, kun värivalinta osuin näin nappiin! Ruukku on löytö Plantagenista.

Helteisin terveisin! 

Cozygal 

 

 

suhteet rakkaus suosittelen sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *