Valmis!

 

Tämä blogi on viettänyt hiljaiselämää koko syksyn. Syy siihen on se, että olen suorittanut loppuun viime syksynä aloittamani kätilöopinnot. Puolitoistavuotta aikuisopiskelijan roolissa, kahta työtä ja teoriaopintoja suorittaen tuntuu näin jälkikäteen aikamoiselta saavutukselta, mutta kaiken vaivan arvoiselta. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on ammatti, josta olen ylpeä ja joka tuntuu niin omalta! 

Olen koko lapsuuteni ja nuoruuteni harrastanut tanssia intohimoisesti ja nyt tuntuu, että olen löytänyt sille harrastukselle samaa iloa ja onnistumisen tunteita tuovan ammatin. Hienointa on olla kätilö, ihaninta on voida auttaa naisia eri elämän vaiheissa ja parasta on saada työstään positiivista palautetta! Tämä matka on  myös opettanut minulle paljon itsestäni, sillä nyt tuntuu, että olen heittäytynyt, pistänyt itseni peliin ja uskaltanut katsoa mihin se riittää. Olen ollut ”puolisuorittaja”, en ole uskaltanut yrittää täysillä, koska epäonnistumisen pelko on kuikuillut olan takaa. Nyt tämän koulutuksen myötä voin rehellisesti katsoa itseäni peilistä ja olla ylpeä siitä, että olen yrittänyt parhaani. Todistus tuli viime viikolla postista ja se oli hyvä! 

Aloitin kätilön työt kaksi viikkoa valmistumisen jälkeen synnytyssalissa joulusijaisena. Nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että työt jatkuvat, sillä synnytysten hoitaminen on mahtavinta ja niiden hetkien jakaminen tuoreiden vanhempien kanssa on etuoikeus. Opiskelun ohella olen saanut hyviä uusia ystäviä, vahvoja naisia, joilla on selkeät tavoitteet ja draivia saavuttaa ne. Näistä naisista myöhemmin tarinoita. 

Kunnianhimo ja tavoitteiden asettaminen vievät eteenpäin ja palkitsevat. Nyt Joulun alla olen nauttinut saavutuksestani, sisustanut joulukotia, suunnitellut joulusia leivonnaisia ja nauttinut läheisten seurasta. Ensi vuoden tavoitteet ja suunnitelmat saavat muhia nyt kevääseen. 

Onni on työ, josta saa bonuksena palkkaa! 

p.s Rakas avopuolisoni, joka aina jaksaa yllättää huomionosoituksiaillaan sai pitkän työpäivän jälkeen tipan silmään tämän yllärin ja halien odottaessa kotona. 

 

image.jpg

 

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *